Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BADA NAKNA PÅ SERGELS TORG

Vlogg-viktor

Jag vet inte om ni kollade på min senaste vlogg? Men om ni gjorde det så ser ni att jag och Viktor Frisk kommer släppa en podd imorgon. Wohoo jag är så taggad! Känns superläskigt men galet kul!

Viktor är ju även med och tävlar i Mello och andra chansen ikväll så glöm för guds skull inte att rösta på honom och Samir! Jag älskar deras låt och blir så glad av den och tycker de är så värda att gå till final!

Har ni inte kollat vloggen så gör det –> HÄR! Ni får då även se när jag klättrar och när min pojkvän sjunger för mig 😀 hahah. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Kommer podden komma upp i podcaster appen? 🙂

  Maja 2016-03-06 16:32:10 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Ja absolut. Vi laddade upp den imorse men tydligen så tar det lite längre tid för itunes första gången så den kommer förhoppningsvis ut imorgon. Sedan kommer den varje söndag framöver i Podcaster och itunes <3

   idawarg 2016-03-06 19:56:52
   Svara
 • Vad kul!! 😀 Ni är så grymma båda två!

  Caroline 2016-03-06 11:04:32 http://caroline.vimedbarn.se
  Svara
 • Underbart 🙂 Kika gärna in på New York bloggen om du har tid
  http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York liv! 2016-03-05 22:01:48 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Hej, jag har helatiden tankar om mat, vad jag ska äta och inte, bryr mig onödigt mycket om vad andra äter, tycker att jag är tjock, har försökt spy utan att tycka att det är någon dålig lösning på problemet. Jag vill inte ha det så här och vet inte vad jag ska göra för jag vågar inte berätta för någon. Har du något tips?

  Ella 2016-03-05 21:53:51
  Svara
 • Halloj Ida! Jag tränar gymnastik och tränar rätt mycket. I denna sport är det mycket tighta kläder och vältränade kroppar är tragiskt nog rätt ”viktigt”. Samtidigt som prestationen är det viktigaste är det även en estetisk sport så det ser bättre ut om man ser bra ut om du förstår vad jag menar… Kan tänka mig att det är samma med dansen! Hur som helst, jag har några extra kilon som jag därmed gärna skulle bli av med, dels för att jag inte riktigt trivs såhär och för att det gynnar mig i gymnastiken. Jag har dock problem för så fort jag är mätt sätter jag upp regler för mig själv för att gå ner i vikt, men så börjar jag med detta och går hungrig, står inte ut och så äter jag hur mycket som helst. Så går det runt runt och jag vet inte hur jag ska starta en långsiktig och hållbar metod? Har du något bra tips? ILY

  Isabelle 2016-03-05 21:47:52
  Svara
 • Tips till Welloteket. Satsa på urtekrams äkta kanel eller kanel från spicemaster (ekologisk). Det är ceylon kanel och inte kassiakanel som ni säljer i shoppen. Ceylonkanel smakar lite annorlunda än den kanelen vi kanske är mer vana vid, men den från spicemaster är bäst!
  Så slipper vi att få i oss allt för mycket kumarin 🙂 Om du är intresserad kan du läsa mer om det i böcker om örter eller här t.ex

  http://mittkok.expressen.se/artikel/kanel-i-butiken-kan-innehalla-gift/http://mittkok.expressen.se/artikel/kanel-i-butiken-kan-innehalla-gift/

  H 2016-03-05 17:35:12
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Tack för tipset! Använder själv Urtekrams och vi ska absolut försöka få tag på någon av de 2 🙂 <3

   idawarg 2016-03-06 09:58:59
   Svara
 • Men åhh vad roligt 😀

  Senaste trend outfiten och dom perfekta jeansen i en unik nyans på min blogg just nu!
  Många kramar från Hanna <3

  www.hannavic.se

  Hanna Sahlqvist aka Hannavic 2016-03-05 17:15:01 http://hannavic.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt