Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELT SLUT I KROPPEN!

IMG_4064.JPGIMG_4065.JPG

IMG_4067.JPG

God härlig fantastisk fredagmorgon mina hjärtan! Hoppas ni mår toppen? Själv har jag grov tränigsvärk i hela överkroppen. Herregud säger jag bara! I måndags var jag på Pole Dance, i tisdags var jag och klättrade och i onsdags var jag på Pole igen. Så kul med gud vad mina underarmar och händer är ömma.

Igår var jag även hos min bästa nappat Kjersti och fick en rejäl omgång! Hon är bannemej bäst och man känner sig alltid som en ny människa när man går där från. Vill ni boka tid hos henne gör ni det HÄR!

I alla fall så var det superkul att klättra. Jag var galet höjdrädd men kände att jag vågade klättra högre och högre för varje gång 🙂 Måste nog testa det igen någon gång och då se till att klippa av mina naglar innan för det var jättesvårt att greppa med dem. Någon av er som testat att klättra?

Idag får vi se om det blir vila eller någon form av träning. Är sugen på värmeyoga och står i kö till ett pass så får se om jag får plats? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Vilket klättercenter klättrade du i? Ser jätte roligt ut och skulle själv vilja testa 🙂

  Isa 2016-03-10 02:23:18
  Svara
 • FEJK KONTO på fb heter Caroline somerville och har bara bilder på dig Ida Warg och lägger upp massa porr filmer!

  e 2016-03-05 08:42:04
  Svara
 • Åh det ser roligt ut!!

  Anna 2016-03-04 22:12:15 http://annadalstrom.blogg.se
  Svara
 • Vart var det du klättrade? Ser superstort ut! Kram

  Emelie 2016-03-04 19:00:55
  Svara
 • Åh det är ju så sjukt kul att klättra! Var längesedan nu men det måste verkligen bli dags snart igen! 🙂

  Johanna 2016-03-04 11:04:45 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  För lite mer än ett år sedan började jag löpträna och fastnade verkligen för den träningsformen. Jag utvecklades hela tiden och kunde springa både snabbare och längre allteftersom o.s.v. Nu har jag haft ett litet ”uppehåll” i ungefär 2-3 månader, jag har tappat motivationen (mycket p.g.a. höst och vintertider). Men nu har jag äntligen kommit igång med löpningen igen, men det märks att jag inte sprungit på ett tag om man säger så.. Jag orkar inte alls lika långt eller lika snabbt som innan och jag undrar hur lång tid det brukar ta innan man kommer tillbaka och hur jag ska lägga upp löpningen tills dess?
  Kram! 🙂

  Nathalie 2016-03-04 10:26:38
  Svara
 • Hej Ida!
  Måste bara säga, jätte inspirerande blogg!
  Jag har en fråga. Jag är lika som du med att jag har en ganska känslig mage. Får ofta ont, kramper och är ofta lös eller hård i magen. Alltså jätte orolig. Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg med saker man kan göra så att man undviker detta. Saker man kanske inte ska äta osv.
  Puss och kram!

  Ebba 2016-03-04 09:49:59
  Svara
 • hej ida! tänkte bara höra med dig hur många gånger i veckan du springer? jag vill hålla mig till 3 för att hålla upp konditionen osv. Men får typ ont på ett nytt ställe varje gång ja springer? har vilat och köpt bra skor på löplabbet osv men får ont ändå….. så antar att jag få bygga upp löningen långsamt med 1-2 pass/vecka eller nått.

  Hur gör du och vad är dina tips för att förebygga skador/lägga upp löpträningen? kör bara intervaller (ej högt tempo) då jag inte vågar springa för långt i streck pga skaderisk.

  kram! <3

  Anna 2016-03-04 08:04:31
  Svara
 • Yes! klättrat i 3-4 år och åker till spanien i tre veckor för att klättra ute 😀 älskar det, det är typ hela mitt liv!

  sofia 2016-03-04 07:55:27 http://sofiastarstrukk.com
  Svara
 • Jag har testat att klättra på idrotten och jag tyckte det var så kul 😀

  Maja 2016-03-04 07:51:35 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt