Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT GALET SVETTIGT INTERVALLPASS

IMG_3893.JPGIMG_4032.JPGIMG_4034.JPG

Hej hjärtan! Förra veckan var en riktigt härlig träningsvecka och den avslutade med itervallpasset i veckans utmaning + extra max intervaller på slutet. Jag hade så mycket energi att jag var tvungen att göra mig av med den! Så galet härligt. Passet kan ni se nedan.

Uppvärmning: 5 min power walk
Intervall 1: Spring 1 min + PW 1 min X 10 min
Intervall 2: Spring 2 min + PW 30s X 20 min
Återhämtning: PW 2 min
Maxintervaller: Spring snabbt 20 s + hoppa av och vila 10s X 5 min
Nedvarvning: PW 3 min

Många har frågat mig om vilken fart jag springer på och egentligen ska man inte jämföra sig med andra men eftersom ni verkligen vill veta så skriver jag det självklart 🙂 På de första 2 intervallerna ska man hitta ett behagligt tempo när man springer och gå på i ett väldigt raskt tempo. För mig är det löpning 10km/h och PW 7km/h. På maxintervallerna så ska det verkligen vara så snabbt man kan på löpningen. Jag kör på 15-16km/h där. Men som sagt anpassa det efter er nivå. Vissa kommer vilja hålla högre fart och vissa lägre. Bäst är om ni kör första passet och känner efter. Viktigt att ni inte kör för hårt med en gång så ni blir skadade utan trappa upp.

Hoppas ni gillar passet. Puss, I

Förresten, massa nya videos ligger uppe på min youtube –> HÄR så missa inte det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Alltså jag DÖR så mycket jag behöver dedär setet om byxor och topp. Var har du hittat det? Så SNYGGT! Åh min pojkvän skulle verkligen hata det, varför jag lite mer känner att jag behöver det 😉

  Rebecca 2016-03-03 08:56:38
  Svara
 • Älskar att du lägger upp dina pass, massor av inspiration! 🙂 Körde intervallpasset igår, riktigt jobbigt på slutet! ??

  Michaéla 2016-03-03 06:04:47
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga till dig, jag ska åka utomlands i sommar och har en riktigt känslig mage, de är laktos och gluten och även starka saker. Du äter Cellenzym, funkar det till min mage? Eller rekommenderar du att ta något annat? Jag vill ju inte må dåligt när jag är utomlands. Och vill verkligen kunna gå ut och äta på restaurang. Tusentack för en asgrym blogg!!

  Johanna 2016-03-02 23:38:06
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag förstår dig och ja Cellenzym är grymma och jag har alltid med dem när jag åker utomlands. Dock så kan du inte äta obegränsat med mat du inte tål även om du tar dem. Försök att äta mat som din mage mår bra av så ofta du kan och om du ska på restaurang och vill unna dig så ta med Cellenzym. Kramis

   idawarg 2016-03-03 11:51:36
   Svara
 • Hej!
  Jag är en tjej som är 1,62 lång och väger runt 70 kg, så jag är lite överviktig. Jag behöver gå ner i vikt men vet inte så många bra övningar för detta, Ska man springa? Köra crosstrainer? Jag har ingen aning. Snälla Ida kan du ge mig tips på mat jag ska äta och vad jag ska göra som träning.
  Puss och tack för en super bra blogg och Youtube kanal.

  Ebba 2016-03-02 21:41:00
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej fina du! Kör mina cirkelpass som jag lagt upp på YT. De är perfekta förbränningspass. Börja med att värma upp 10-20min på crosstraier/löpning och kör sedan något av mina pass. De funkar både hemma och på gymmet. Recept hittar du i kategorin recept här på bloggen och kolla även mina Matdagböcker på YT för tips på hur du kan lägga upp det. Viktigaste är att du äter bra mat och rör på dig. Kramis

   idawarg 2016-03-03 11:50:14
   Svara
 • Hej Ida!

  Tack snälla för inlägget om kosttilskott häromdagen.

  Jag skulle så gärna vilja höra din åsikt om de veganska proteinpulver som finns att köpa på myprotein.se. Ex risproteinet eller ärtproteinet: http://m.myprotein.se/kosttillskott/artproteinisolat/10530136.html

  Jag älskar welloteket och har handlat där flera ggr redan men priserna på de proteinpulver som säljs där är tyvärr för dyra för mig i dagsläget. Därför min fråga, jag tycker det är så svårt att veta hur jag ska resonera!

  Tack för bästa bloggen?

  Maria 2016-03-02 21:37:58
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria och vad kul att du uppskattade det inlägget 🙂 <3 Svårt att säga då jag vet för lite om det proteinet men jag kan inte se att det är ekologiskt? Hur mycket är det upphettat? Ofta får man den kvalitén man betalar för. Jag skulle i så fall satsa på att få i mig allt via maten istället tills du känner att du har råd att lägga pengarna på ekologisk tillskott med hög kvalité.

   Tack snälla vad glad jag blir <3 Kom gärna med önskemål om vad vi ska ta in på Welloteket <3 Kramis

   idawarg 2016-03-03 11:48:17
   Svara
 • Måste man träna med vikt för att få magrutor/ tona kroppen? Snääääääääälla svara <3333

  Emma 2016-03-02 21:21:58
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Nej absolut inte. Jag kör nästan aldrig någon vikt i min magträning. Kör mina cirkelpass på YT, ded är grymma 🙂 <3

   idawarg 2016-03-03 09:19:38
   Svara
 • Hej finaste Ida! Jag har hört mycket om kornsoppa. Att det ska vara gott och nyttigt. Min fråga är, är korn nyttigt? För korn är väll som havregryn o så?

  sara 2016-03-02 21:21:13
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Åh det har jag aldrig hört men Korn är ett sädesslag. Tror inte det är glutenfrittt men om du tål gluten så funkar det absolut 🙂 <3

   idawarg 2016-03-03 09:18:37
   Svara
 • Bra jobbat Ida!! 😀 Härligt med intervaller! Bästa känslan efter ett intervallpass. <3

  Blogglistor 2016-03-02 21:16:26 http://www.nouw.com/blogglistor
  Svara
 • Såå snygga träningskäder 😀

  Erika, sambo, New York liv! 2016-03-02 21:12:19 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Men jäklar vilka fina träningskläder! skulle nästan jag kunna springa snabbt i! haha säger vi 😉

  ISA 2016-03-02 18:03:48 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Älskar att du skriver om dina pass! Riktigt snygga träningskläder, missat dessa om du har länkat innan 🙁

  Ellinor 2016-03-02 17:51:28 http://www.nouw.com/ellinormaries
  Svara
 • Åh kan du inte länka till var dina träningskläder som du har på bilden är ifrån, superfina!

  Astrid 2016-03-02 17:35:06
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga och det skulle vara jättesnällt om du kunde svara på den i ett inlägg. Det gäller min mage, med ojämna mellanrum får jag ”attacker” där jag får jätteont i magen och/eller blir illamående, väldigt uppsvälld, gasig, ibland även i form av jätteillaluktande rapar samt att det kör väldigt mycket i magen. Det här kan hålla på olika länge, oftast behöver jag springa på toaletten några gånger och efter det har det gått över (diarée). Men det är verkligen inte kul med en mage som inte är i form, och jag funderar på om jag kan vara allergisk mot något och vad jag ska göra åt det då det har hänt att jag behöver gå hem från skolan samt skippa träningen. Smärtan kan bli så stark att jag behöver lägga mig ned, och ibland blir jag så illamående att jag tror att jag ska kräkas. Jag äter till 99 % veganskt (den övriga procenten består av questbars) vilket innebär att jag äter mycket bönor, linser och sojabaserade köttsubstitut som t.ex Oumph. Dock så har jag inte märkt att detta orsakas av baljväxter. Vet du vad jag ska göra?
  Kram
  /Rebecca

  Rebecca 2016-03-02 17:25:25
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind