Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLI AV MED SÖTSUGET – TIPS

bli-av-med-sötsug

Hej mina finisar! Ni har koll på att jag laddar upp 1 video om dagen på min youtube va? Massa vloggar och annat ligger uppe som jag ej postat här på bloggen så glöm inte prenumerera –> HÄR. I alla fall så postade jag igår en video om att bli av med sötsuget. Många av er har frågat om tips på det här i bloggen så här kommer videon –> Bli av med sötsuget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Jag har funderat på att beställa vitaminer från din webbsida men jag har sett att de flesta innehåller ganska mycket mer än vad som behövs enligt RDI. Dessutom är dem flesta dyrare än de som finns på t.ex apoteket, vilket jag kan förstå till viss del då de är vegetabiliska och har en aning bättre innehåll. Men blir det inte ganska mycket pengar i onödan när kroppen ändå inte kan tillgodose allting? Det är absolut inget illa menat utan undrar om det finns någon anledning till det höga innehållet av ämnena, annars känner nog jag personligen att jag hellre köper billigare tillskott om det är så att jag ändå bara kommer kissa ut hälften typ 😛 För övrigt gillar jag hemsidan och som sagt vore bra att veta om det finns någon anledning för jag är inte superinsatt:)

  Emma 2016-02-26 00:44:30
  Svara
 • Så bra tips!!

  Anna 2016-02-25 20:31:10 http://annadalstrom.blogg.se
  Svara
 • PERFEKT för min man håller på att dö varje gång han kommer hem. Jag har bara det problemet IBLAND.

  Diana 2016-02-25 20:05:46 http://lamadre.se
  Svara
 • Hej!
  Skulle du kunna visa dina bästa övningar för höftböjaren. Jag har väldigt stel höftböjare och skulle vilja få den mer elastisk. Kramis <3

  Emma 2016-02-25 17:52:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt