Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEN OCH RUMPA MED NATASHA

IMG_3573.JPGIMG_3577.JPGIMG_3575.JPGIMG_3574.JPG

Hej mina hjärtan! Var och tränade med Natasha här om dagen vilket var så kul! Vi började med en lång power walk på bandet som blev lite längre än planerat 😀 haha, men det är så trevligt att bara gå och snacka och efter det körde vi lite styrka. Dock blev vi så hungriga att vi inte hann med så många övningar men bättre något än inget.

Uppvärmning: 40min power walk på bandet
10 utfall i smith X 3
10 rygglyft med viktplatta X 3
10 marklyft men cable cross X 3
10 squats i smith X 3

Kommer visa alla övningar på bild framöver så håll utkik. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Grymma övningar 😀 får checka in dem!

  Sarah 2016-02-25 14:52:06 http://nouw.com/sarahj
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar om du vet några naturliga hjälpmedel mot mensvärk och pms? Jag vill verkligen inte stoppa i mig massor av piller och skit. Hur gör du? Har du något tips?
  Tack för en bra blogg!

  Gabriella 2016-02-25 10:02:37
  Svara
 • Bra jobbat! Utfall i smithmaskin är en av mina favoriter också, men ännu mer utfallsgång med hantlar & rumpkick i cabelcross (bild i bloggen idag).

  Kör också ofta på gymmet du tränar. Märkligt att vi aldrig stött på varandra, men visst är det fina ljusa lokaler just där?

  Ha en fin dag!

  Anna - Trend o träning 2016-02-25 07:52:13 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Hej Ida! Vad kul att du lagt upp lite gymövningar för ben! 😀 Jag har dock en fråga till dig för jag håller på att bli tokig på detta, såg dig häromdagen på stan och fick se på riktigt (vilket jag även sett på bilderna i bloggen) att du har fantastiskt snygga (starka men slanka) ben! Antar att jag lägger märke till det eftersom jag är så missnöjd med mina egna 🙁 Jag tycker inte alls om mina ben som lägger på sig mycket snabbt och blir stora och inte muskulösa på ett snyggt sätt när jag tränar ben. Jag har tränat på gym länge, tränar ca. 5 dagar vecka (3 dagar styrka och springer ca. 10-13km 2ggr/v) och sen går jag lååångt över dom rekommenderade 10.000 stege varje dag. Varierar min styrketräning mellan tunga deadlifts/squats till ”lättare” benövningar utan vikter så som split squat osv. Jag veeeet att man inte kan ”punktförbränna” utan måste tappa i vikt på hela kroppen men jag vill inte tappa mer då jag normalt väger ca. 49 kg till mina 163 cm, dock har jag den senaste tiden även börjat gå upp i vikt fast jag går mycket mer nu och äter mindre (ca. 1600-1700kcal/dag). Hur är detta möjligt?! Och hur kommer det sig att jag börjat ”lägga på mig på benen” och aldrig får till dom där slanka benen trots varierad träning under en längre tid? Måste också tillägga att jag inte har fel på sköldkörteln eller någon brist då det kollats av läkaren 🙂

  S 2016-02-24 22:32:51
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Förstår precis vad du menar!! Jag är inte heller nöjd mina ben. Det är där jag lättas bygger muskler men jag tycker bara dom ser stora ut 🙁 inga slanka ben här inte!! Andra tycker att dom är snygga men jag har alltid haft komplex för mina ben.

   S 2016-02-25 10:27:06
   Svara
 • Haha! Ett ständigt återkommande problem för mig, att jag alltid blir hungrig 😛

  Johanna 2016-02-24 21:09:03 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Måste bara berätta att jag var super sugen på paj idag och ville göra någon bra och god så jag googlade ”ida warg paj” haha 🙂 Fick upp detta http://idawarg.se/2014/11/13/vegetarisk-paj-veckans-recept/ och den var såå god, och perfekt för jag hade nästan allt hemma! 🙂
  Har du sett dokumentären ”Sockerfilmen” som finns på svtplay? Verkligen intressant och sevärd, trots att det kanske inte direkt var ”något nytt”.
  Kram!

  Sofia 2016-02-24 20:43:43
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Haha men åh den hade jag glömt. Måste jag laga. nej den har jag inte sett. Ska kolla på den 🙂 <3 Kramis

   idawarg 2016-02-25 19:31:31
   Svara
 • Hej Ida 🙂
  Vad är dina bästa tips mot stress?
  Kram

  Helena 2016-02-24 19:36:02
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Yoga och planering. Att yoga varje morgon gör att man får en så bra och lugn start på dagen. Det behöver inte vara länge utan 10-20 min räcker. Kramis

   idawarg 2016-02-25 19:30:48
   Svara
 • Superroligt med tips på övningar, det uppskattas verkligen! Dessa var även passande till mitt benpass imorgon! 🙂 jag har en fråga jag hoppas du kan svara på. Jag har spirulinapulver hemma men jag gillar inte alls smaken och tycker de förstör om man till exempel har det i en smoothie. Så jag undrar då om man skulle kunna shotta det istället så man bara blir av med det? Vill även passa på att önska dig en fin dag! <3

  Jennifer 2016-02-24 17:08:41
  Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Nej spirulinan är inte den godaste men tycker den passar bra i gula smoothies. Du fick ett jätte bra recept nedan. Annars så shotta den. Blanda med citron och vatten eller gör som mig, ta den i tablettform –> http://welloteket.se/produkt/spirulina/ Kramis

   idawarg 2016-02-25 19:29:42
   Svara
  • Svar på Jennifers kommentar.

   Håller verkligen med, spirulina smaken är inte så god. Men jag har testat mig fram lite och en sak som funkar riktigt bra är riven ingefära. Det ihop med frusen mango och pressad lime blir sä mumsigt ☺️

   Jessica 2016-02-24 22:44:15
   Svara
 • Ha en underbar dag fina du!

  Erika, sambo, New York City liv 2016-02-24 14:24:03 http://nouw.com/erikalindgren
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt