Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN ETT LÖPKIT FRÅN ASICS

IMG_3185.JPGIMG_3184.JPGIMG_3182.JPGIMG_3181.JPGIMG_3183.JPG

Hej mina vänner! Jag har fått chansen att välja ut ett kit från Asics som jag får tävla ut till er. Hur fint är det inte? Behövs lite färg i det hår gråa vintervädret! Kittet innehåller även skorna –> FuzeX som är lätta och stabila.

2 av er kommer ha chans att vinna den här snygga outfiten + skorna. Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att lägga upp en bild på er favoritlöprunda på instagram och tagga #fuzeXplore.

Jag tillsammans med Asics kommer välja ut vinnare.

(Inlägg i samarbete med Asics)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] man lägger upp sin favoritrunda på instagram kan man vinna ett träningskit från Asics, hos Ida Warg.  Grymt sugen på det kitet!! Älskar mina Asics, så ett par till att variera med vore kanon. […]

  Vacker runda | Hannas blogg 2016-02-27 14:07:55 http://hanna.fornhem.se/vacker-runda/
  Svara
 • Hej! Vill gärna vara med men jag ser ingenstans när bidraget måste vara inne?

  Linda 2016-02-22 20:24:18
  Svara
 • Hej!
  Jag har varken twitter instagram eller Facebook. Kollar varje dag din blogg,du är bäst!
  Jag skulle gärna vara med och tävla om löpkläderna..men just nu är den ända löpningen för mig 100 meter rakt fram. Har nämligen genomgått en knä operation.
  Tack för en bra blogg!

  lilli 2016-02-21 21:51:13
  Svara
 • Hej Ida! Jag har drabbats utav svampen candida. Jag har haft anorexia innan och varit väldigt strukturerad med maten. Sen på senare tid har jag vågat mig på att äta mer socker. Sylt på gröten, ketchup till maten och glass på helgen. Detta har lett till candida. Min familj har fått det också så de ska bli botade eller vad man säger. Grejen är att jag är redan lite underviktig och kan egentligen inte utesluta så mycket mer än ”sockret i sig”. Söker man på det ska nästan alla kolhydrater, mjölkprodukter, socker, kött, svamp och allt som jag ska äta. Då börjar tankarna såklart snurra om att börja utesluta saker i min kost vilket kommer leda till ätstörningar igen. Vet inte vad jag ska göra.. Kan du hjälpa mig? Jag tror det är fler här som också behöver hjälp med detta. Kan du skriva vad som man ska äta och inte och kanske något förslag på frukost, lunch, middagar och mellanmål? Måste äta minst 5 mål per dag… Kram<3 (har skrivit jätte många gånger och det var min blogg du kollade in på och kommenterade)

  Frida 2016-02-21 21:03:58 http://nouw.com/erikssonfrida
  Svara
 • Är med och tävlar! La precis upp min favoritlöprunda + min favorit löparkompis på samma bild på min instagram (sofiahager). Vore grymt att vinna den grymma outfiten! Skulle sitta perfekt till mitt första löplopp här i Sverige i april! 😀

  Kram

  Sofia 2016-02-21 19:55:04 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Snyggt! ? Bidrag kommer definitivt på Insta.

  Åsa 2016-02-21 19:24:55 http://ehrnholm.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind