Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSLISTA – TRÄNINGSMÅL? FAVORITÖVNING? TRÄNINGSTIPS?

träningslista

Här kommer en träningslista jag svarade på i en youtubevideo –> Kolla på videon här!

1. Vilken kroppsdel gillar du att träna mest respektive minst?
2. Har du något träningsmål för tillfället?
3. Tränar du hellre på gym eller hemma?
4. Föredrar du styrka eller kondition?
5. Hur ofta och hur länge tränar du varje vecka?
6. Om du skulle få välja något ätbart som innehöll 0 kalorier, som du skulle få äta i resten av ditt liv, vad skulle det vara då?
7. Ditt favorit träningsplagget? 
8. Tränar du med eller utan sällskap?
9. Hur länge har du tränat?
10. Ditt bästa träningstips?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej fina Ida!
  Jag har en liten fundering hur man får mer definerade och synliga muskler. Jag har tränat regelbundet ca. 4 ggr i veckan i snart ett år och ser knappt någon förändring alls. Har självklart blivit starkare men ser ingen ytlig skillnad. Vad kan jag tänka på för att få resultat? 🙂

  Linn 2016-02-23 22:20:58
  Svara
 • Hej Ida!
  Först och främst vill jag bara säga att du är en så stor inspirationskälla för mig! Du ger så många tips kring träning och kost som jag har tagit nytta av i mitt liv.

  Det var såhär, igår var jag på ett födelsedagsfirande då min kompis fyllde år, alla som var på festen drack förutom jag. Det var många som ifrågasatte mig om varför jag inte dricker. Fick höra dessa repliker under hela kvällen: Du kan väl ta ett glas, det skadar väl ingenting? Häng med ut!!! Ta ett glas, en shot… Och så fortsatte det nästan hela kvällen. Men jag stod på mig och sa nej, har inte druckit alkohol på mer än ett år och jag mår så mycket bättre utan det.
  Så nu skulle jag vilja höra din åsikt om alkohol, vad tycker du om alkohol? Vad ska man göra i denna situation som jag var med om igår, då alla kompisar dricker alkohol när man själv inte gör det?

  Skulle bli så glad om du tog upp detta i ett inlägg eller i ett videoinlägg som handlade om alkohol.
  Tack för en så inspirerande blogg! Du äger!
  Puss & Kram, Anna

  Anna 2016-02-20 15:26:24
  Svara
 • Hej Ida:) Som många andra säkert gör så älskar jag också welloteket och man kunde också komma med lite önskemål 😉 Så mina önskemål följer: När jag var i Stockholm för drygt två veckor sedan, så smakade jag en energibar som var helt magisk. Den var helt ekologisk och verkade ha helt naturligt innehåll. Tyvärr kommer jag inte ihåg exakt namnet. Men Det stod ”handmade in Stockholm” och jag köpte den inne på en coop-affär. Snälla ida, kan du inte kolla upp denna produkten. Sen mitt andra önskemål gäller en hudvårdsserie. Du kanske har hört talas om den. Den blir kanske svår att ta in men iallafall. Märket heter ”KORA” by Miranda Kerr. Det är en helt naturlig och ekologisk hudvårdsserie 🙂 Kram och puss// Louise 🙂

  Louise 2016-02-20 09:02:53
  Svara
 • Håller med ovanstående, sååå snygg bild! Vet att den är på en skylt utanför det Stadium jag går förbi varje dag 🙂

  Neamdring 2016-02-19 20:00:28 http://neamdring.blogg.se
  Svara
 • Alltså jag älskar den här bilden på dig!! <3 <3 <3

  Natasha 2016-02-19 18:33:23
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind