Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄRLDENS FÖRSTA EKOLOGISKA FISKOLJA

IMG_3186.JPG

Nu mina vänner har vi fått in världens första ekologiska fiskolja på Welloteket. Så är man ute efter ett Omega 3 tillskott av högsta kvalité så är det den här man ska välja. Oljan är närproducerad i Danmark under ekologiskt certifierade förhållanden vilka tar hänsyn till alltifrån djurhållning till vilket foder fisken äter samt hållbarhet och miljö.

Den har en hög renhet utan tungmetaller, kemikalier, alkoholer eller syntetiska antioxidanter. Ecolomega är en helt ny typ av fiskolja som innefattar alla delar av vad ekologi handlar om. Ekologisk, hållbar, närproducerad, färsk och miljömässigt ansvarsfull. Världens första.

Den här veckan har vi ett exklusivt erbjudande på Ecolomega, nu endast 229kr (ord. 269kr) och den finns både som…

Kapslar –> HÄR
Flytande –> HÄR

(Inlägg i samarbete med Ecolomega)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej finaste bästa du! Jag har läst din blogg super länge och kommenterat många gånger så du kanske känner igen mig. Jag har iallafall startat upp en blogg igen där jag skriver om lite allt möjligt. Har skrivit ett inlägg om mina favorit bloggar, din är bland annat nämnd där. Vore super kul om du ville gå in och kika på det och kanske lämna en kommentar. Fortsätt med det du gör, du är sjukt motiverande! Kram, Frida<3 www.nouw.com/erikssonfrida

  Frida Eriksson 2016-02-18 19:58:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Var kommer fisken ifrån?
  Kram

  Lovisa 2016-02-18 09:32:17
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ecolomega är närproducerad i Danmark under ekologiskt certifierade förhållanden vilka tar hänsyn till alltifrån djurhållning till vilket foder fisken äter samt hållbarhet och miljö.

   Fiskarna lever i naturidentiska kontrollerade insjö-dammar med strömmande vatten. Eftersom vattnet hålls rent används en låg tempererad process för att sedan separera oljan från fisken. Detta medför att samtliga fettsyror (Omega-3, 6, 7 och 9) samt alla vitaminer och mineraler återfinns i oljan, identiskt med fiskens naturliga profil.

   När fisken väl fångats sker denna seperation endast några timmar efter vilket ger en oerhört färsk råvara. Ecolomega är en helt ny typ av fiskolja som innefattar alla delar av vad ekologi handlar om. Ekologisk, hållbar, närproducerad, färsk och miljömässigt ansvarsfull. Världens första.

   idawarg 2016-02-18 10:45:09
   Svara
 • Hej och tack för en jättebra blogg!
  Undrar bara hur mycket man ska tänka på kalorier och hur mycket det ens makes sense? Finns de som säger att det som spelar roll för att behålla vikten är vad du stoppar i dig och inte kalorier, och vissa verkar mena att du kan leva på onyttigt bara du följer kalorigränsen. Har haft ätstörningar och varit lite besatt av kalorier, nu vill jag mest veta hur mycket det spelar roll? Jag tränar för att det är roligt, oftast sex dagar i veckan med mycket kondition och löppass som kan bli uppåt två mil ibland behöver man tänka jättemycket då?

  Matilda 2016-02-17 21:21:56 http://nouw.com/matildajarl
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en tjej på 13 vårar, som har JÄTTEMYCKET komplex över hela min kropp. Jag tycker att jag har fet mage, feta ben och armar. Jag är 165cm lång och väger 56kg, är det för mycket? Jag rider ca 4ggr i veckan.
  Om jag ätit t.ex digestivekex (vilket jag vet är onyttigt) så mår jag jättedåligt. Jag vill typ skära upp magen och plocka ut allt. Jag vill börja träna, men är omotiverad. Jag är för ung för att börja gymma, och att träna hemma gör mig inte motiverad. Jag har problem med mina knän, och kan därav inte löpträna. Varje gång jag tittar på mig själv i spegeln så vill jag bara dö. Flera av mina kompisar är smala och har synliga muskler, och det gör bara saken ännu värre. (Nämner att jag hade en ätstörning i våren 2015)
  Mår så fruktansvärt dåligt i just nu. Ibland vill jag bara dö. Har det även jobbigt i skolan med kompisar och prestationsångest.

  Jag vet inte om du kan hjälpa mig, och du kanske inte alls tycker om att få dessa negativa kommentarer på din blogg, men jag behövde få skriva ut hur jag känner..
  Du är så himla fin Ida, jag avundas hela dig.

  Anonym 2016-02-17 20:30:48
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej! Vet att du ställer frågan till Ida men jag såg det här och du får supergärna skriva till mig för tips! Har själv haft en ätstörning och vet ganska mycket om träning, och blir jätteledsen när jag läser din kommentar! Vet att du inte har en aning om vem jag är men tycker så synd om dig när du tänker så, vet hur det är!

   Matilda 2016-02-17 21:24:24 http://nouw.com/matildajarl
   Svara
 • Så spännande , kram!

  gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma 2016-02-17 18:09:32 http://www.gabriellajoss.me
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind