Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRETS BÄSTA STUND HITTILLS

IMG_3214.JPGIMG_3215.JPGIMG_3213.JPGIMG_3211.JPGIMG_3212.JPG

God morgon och ursäkta bildbomben men jag var tvungen! Igår satt jag hemma och jobbade och såg hur solen lyste och jag bara kändes hur min kropp ville gå ut och lapa i sig solens strålar. Jag tog en paus i arbetet och tog en långpromenad runt Djurgården och jag njöt av varenda steg. Det var verkligen magiskt! Jag satte mig till och med still på en bänk med solen i ansiktet i 10 min. MAGI! Känner av att jag inte varit utomlands den här vintern som jag brukar vara men då blir sådana här dagar extra härliga och jag längtar extra mycket efter träningsresan till Thailand som jag ska hålla i början av juni. Anmälningarna till den öppnar förhoppningsvis senare idag. Woop!

Vill även tacka för alla önskemål on träningsinlägg. Ska spara alla önskningar och försöka förverkliga dem till er så håll utkik. Nu ska jag iväg till frisören och fräscha till mig. Hörs senare ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida,

  Tack för en inspirerande blogg och jag har precis upptäckt din youtube-kanal också, det kan inte bli bättre!

  Jag har ganska nyligen bestämt mig för att testa att i alla fall delvis äta vegetariskt och veganskt. Vad jag har förstått så har de som är veganer upplevt till största del positiva effekter av det. Du nämner även att du upplever positiva effekter av det både i och utanpå kroppen. Men skulle du lite mer konkret kunna beskriva vad det är som är så positivt med det? Får man bättre hy? blir man piggare? Vad exakt har du upplevt för positiva effekter? Och kanske även negativa? Är det något som man generellt brukar märka när man övergår från en ”normal” till en vegansk diet?

  Tack återigen för att du inspirerar så mycket! Kram

  johanna 2016-03-05 21:50:55
  Svara
 • Visst har det varit magiskt ute några dagar nu!! 😀

  Johanna 2016-02-17 18:43:17 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Vi har lika fint väder här, såå härligt 😀

  Anna 2016-02-17 13:32:23 http://nouw.com/annaohlin
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt