Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÖNSKA UTMANING

IMG_3048.JPG

Bild från plåtningen med Stadium.

God morgon mina hjärtan! Veckans utmaning tar en paus och fortsätter nästa vecka igen om ni vill? Kom gärna med önskemål på vad för utmaningar ni vill ha?

Sedan vill jag också påminna er om att prenumerera på min youtubekanal –> HÄR om ni inte redan gör det. Jag firar nu 30 000 prenumeranter (het galet!) och det gör jag med hela 30 videos i sträck. Jag postar inte länge alla videos här på bloggen för det blir lite tjatigt 😀 haha. Har nog lagt upp en 10 videos som jag ej postat här så in och prenumerera om ni vill följa mina videouppdateringar ♥

Sedan glöm inte önska utmaningar! 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Hej! En-veckas kostschema skulle vara kul som utmaning.
  Och en veckas trängningschema.
  Kram!

  Martina 2016-02-17 13:06:35
  Svara
 • Det skulle vara kul med löp-intervall-utmaning typ:)
  Och gärna en utmaning sim förbättrar inre-coren 🙂

  Tack för superbra & mycket inspirerande blogg!
  Puss ?

  Matilda 2016-02-17 13:03:41
  Svara
 • Hej! Det skulle vara jättebra med yoga challenge eller stretch pass. Kram

  Emelie 2016-02-16 16:29:27
  Svara
 • Hej! Jag skulle önska fler löpintervall-utmaningar, men även mer magövningar! Jag har aldrig haft som mål att få magrutor, men nu när jag gått ner lite i vikt blir jag mer och mer sugen på en snygg och stark mage. Problemet är att jag aldrig känner någon träningsvärk i magen, jag skulle vilja ha ett riktigt mördarpass för magen som man kan använda sig av för att få en snygg och vältränad mage!

  Lina 2016-02-16 12:35:30
  Svara
 • Yoga utmaning vore skoj =) kram

  Amanda 2016-02-16 00:31:37
  Svara
 • Gärna ryggövningar eller andra som förbättrar hållningen 😀 Längtar tills nästa vecka med ny utmaning!

  Anna 2016-02-15 16:50:54 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
 • Hej Ida!

  Någonting som har med kost att göra i denna utmaningen? 😀

  Tack för en grym blogg, den är bäst och du är bäst!!

  anonym 2016-02-15 13:32:49
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en aktiv tjej, tränar 6 dagar i veckan och äter sunt, massvis med frukter och grönsaker vid varje måltid! Dock har jag varit o undersökt mig o har lägre brist på antioxidanter o vitaminer, kan det vara för att jag tränat så pass mycket att fria radikalerna ”tar över” antioxidanterna? Tycker du jag bör ta tillskott och isåfall vilket? Tycker det är svårt att hitta vilket som är bäst! Kram!

  Julia 2016-02-15 12:05:20
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia och tack för din kommentar! Äter du ekologisk frukt och grönsaker? Hur fungerar din mage? Äter du tillräckligt för din träningsmängd? Vet du vilka vitaminer/mineraler du har brist på? Om inte så skulle jag rekommendera att ta:

   Multivitamin: http://welloteket.se/produkt/holistc-multivitamin/
   Multimineral: http://welloteket.se/produkt/holistic-multimineral/
   Spirulina: http://welloteket.se/produkt/spirulina/
   och/eller
   Chlorella: http://welloteket.se/produkt/holistic-chlorella/

   Sedan boosta dina smoothies med superfoods som Acai, Acerola, (Du hittar det på welloteket också).

   Har du problem med magen kan det förstöra näringsupptaget. Då skulle jag rekommendera att ta:
   Goda magbakterier: http://welloteket.se/produkt/lactovitalis/

   och för att hjälpa till att ta upp och bryta ner maten Cellenzym: http://welloteket.se/produkt/holistic-cellencym/

   Hoppas du fick lite tips. Kramis

   idawarg 2016-02-19 09:11:29
   Svara
 • Kan du inte göra en super-rörlighets-utmaning med ett riktigt långt pass, kanske 30 min där HELA kroppen gås igenom och som gör att man båda tränar för splits, spagat och exempelvis kunna gå djupt i knöböj osv. Hade vart guld!

  FIT by Emma Hå 2016-02-15 11:47:09 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • Träning för otränade och nybörjare utan gym. Alltså en måttlig mängd som man ska orka göra.. Klarar aldrig dina utmaningar för de är så intensiva tycker jag…

  Maja 2016-02-15 11:13:40
  Svara
 • Förslag på utmaningar:
  Rörlighet eller stretching
  Intervaller
  Matutmaning
  Rumpa!(hehe)

  De va ngr förslag! Bästa bloggen<33

  Clara 2016-02-15 10:27:42
  Svara
 • Hej, jag tycker fler yoga challanges hade varit jättekul 🙂

  Tack för en sjukt bra och inspirerande blogg och youtube kanal!

  Alice 2016-02-15 10:01:01
  Svara
 • IDAAAAAAA!!!! Du pratade i din video om MSM, och förklarade lite kort om det. Men jag blev ju super nyfiken om det ännu mer! Försökte googla upp saker om det men hittade inte super mycket. Kan du inte göra ett inlägg eller förklara mer om det här? 😀 hur rensas kroppen ut, behöver man gå på toa non stop? Hur ofta ska man ta en shot? Vad är det det rensar ur din kropp? Hur länge håller en burk?

  Kramiiiis <3

  Julia 2016-02-15 08:51:26
  Svara
 • Grattis till din YouTube-siffra. Grymt ju & bra alla hjärtans dag-present! Min har en bit kvar där, men så har jag en mindre läsarskala också 🙂

  Hoppas du får en fin måndag!

  Anna - Trend o träning 2016-02-15 08:00:25 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Hej! Jag har ett problem jag har typ gult på tungan. Vad kan det betyda att man är gul på tungan? Att jag äter dåligt eller kanske inte har tillräckligt med nån vitamin/mineral.
  Detcskulle vara kul men en mage utmaning till 🙂 <3

  Elsa 2016-02-15 07:21:40
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa! Ja det kan vara vitaminbrist eller kanske svampinfektion som ex Candida. Googla på candida och se om du har fler av de symptomen? Annars tycker jag du ska gå till en läkare och undersöka dig. Kramis

   idawarg 2016-02-15 09:47:34
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt