Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS ATT KNAKA LOSS?

IMG_0047.JPG

Nu börjar det bli dags att besöka min naprapat Kjersti igen känner jag! För mycket jobb vid datorn , stillasittande och bärande av tung väska med kamera och dator i. Puh! Längtar verkligen efter lite massage och att få knäcka loss låsningarna.

Om ni bor i Stockholm och letar efter en grym naprapat som  kan hjälpa er med skador, rygg ont, nackont mm. så tycker jag absolut att ni ska testa gå till Kjersti. Hon är så duktig och verkligen brinner för det här!

Frågade om hon kunde göra något erbjudande till er och det kunde hon! Wohoo. Gå på två behandlingar innan sista februari och få 200 kr rabatt vid andra behandlingen. Tid bokas direkt på –> www.kjersti.se, eller kontakta Kjersti på tlf 0762632757. Uppge Ida Warg vid bokning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jaaaa! Jag hittade Kjersti via dig för något halvår sedan och är sjukt tacksam över det. Vilken kvinna! Så tack för tipset 🙂 Kram!

  Ella 2016-02-18 19:53:51
  Svara
 • Hej Ida! Förstår om du inte kan svara på detta men jag har under ca 10 dagar gått och känt mig halvt sjuk som att det ska bryta ut när som, jag äter fantastiska kosttillskott som jag tror gör att förkylningen håller sig borta, men den går liksom inte fullt bort. Nu till min fråga, vet du om
  Några träningstips som kan hjälpa mig att så att förkylningen försvinner något som funkar för dig, tänker mig kanske promenader eller liknande som gör att man får igång kroppen och förkylningen rensas ut eller är det vila som gäller? Är rädd att om jag vilar helt från träning att förkylningen då kan bryta ut som den tidigare gjort vid vila.. Nu blev det lite långt, men tacksam för svar om vad du tror och vad som funkat för dig 🙂 kram Linda

  Linda 2016-02-16 09:29:58 http://www.icanandiwill.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda! Jag känner igen det där och det är svårt. Jag brukar ofta testa att köra ett riktigt träningspass så brukar det antingen bryta ut eller så blir man frisk. Går man och drar på något är det bättre att bara bli sjuk och låta allt få komma ut istället för att gå och vara halvsjuk 🙂 Kramis

   idawarg 2016-02-16 10:01:02
   Svara
 • http://www.bloggbevakning.se/bloggare/ida-warg/booooooiiiiing/

  Bloggbevakning 2016-02-15 14:38:00 http://www.bloggbevakning.se
  Svara
 • […] Ida Warg – det mänskliga gummibandet rekommenderar sin naprapat och erbjuder sina läsare att knakas loss till extrapris. Innan ni bokar in – Gör ett litet test hemma – kan ni utföra något av det på bilderna nedan så är ni nog mer flexibla än de flesta och kan lägga pengarna på annat.  Tips från Bloggbevakar-coachen. […]

  Booooooiiiiing!!!!! | Bloggbevakning 2016-02-15 14:37:26 http://www.bloggbevakning.se/bloggare/ida-warg/booooooiiiiing/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt