Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS BEN & RUMPA

IMG_3036.JPGIMG_3038.JPGIMG_3037.JPG

Som jag skrev tidigare idag så var jag på gymmet igår och körde ett härligt ben/rumppass och det känns ordentligt idag. Älskar verkligen träningsvärk i rumpan! Wohoo! Nedan kan ni se hela passet.

10 min power walk 16% lutning
2 front squats X 6
10 höftlyft med skivstång X 4
10 Enbens benpress X 3
10 rygglyft med vikt X 3
10 lår curl maskin X 3
15 sidogång med gummiband X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Så skönt att få en genomkörare av ben och rumpa 🙂 Men jag lyckas aldrig få till front squats. Tycker det blir så tungt i armar/axlar att hålla kvar stången där så jag klarar inte att lasta på så mycket vikt som jag skulle behöva för att få det att kännas i benen. Vad gör jag för fel?

  Isflingan 2016-02-29 10:43:16
  Svara
 • Hej Ida
  Jag har väldigt svårt att känna sv rumpan när jag gör squats,utan känner bara i mina lår. Har du några tips som man ska tänka på❤️

  Mikaela 2016-02-20 15:37:40
  Svara
 • Hej Ida! Vilket tempo haller du nar du kor power walk? Raknas 5.5 km per timmen som power walk? 10 min med den lutningen fick mig att vilja do haha! 😛

  Angelica 2016-02-18 19:48:35
  Svara
 • Hej Ida !!
  Skulle du vilja skriva vikterna
  på detta ben rump pass. Super bra blogg?

  Malin larsson 2016-02-16 11:42:08
  Svara
 • Men underbart Ida! Jag får fler och fler träningsalternativ via dina tips!!! Och detta med rumpan känns angeläget!

  KikkiSandström 2016-02-14 14:42:50 http://kikkisandstrom.se
  Svara
 • Heej Ida!!
  Tack för en grym blogg, du är bäst!
  Jag har en fråga, då jag själv inte är glutenintollerant och inte märker särskild skillnad av att utesluta gluten, så tänker jag att det inte är någon fara. Men jag vill ändå äta hälsosamt då det känns bättre och undrar då, av det som faktiskt innehåller gluten, vad är bäst? Tänker på mjöl, om jag inte ska välja vitt mjöl, vad är då bäst av t.ex. grahamsmjöl, fullkornsmjöl, dinkelmjöl och rågmjöl? Om jag bakar och ska byta ut det vita vetemjölet, vad är bäst då och varför?

  Klara 2016-02-14 10:19:55
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Hej Klara! Jag skulle köra på en variation mellan dem. Variation är alltid bäst för att undvika inflammation i kroppen. Kramis

   idawarg 2016-02-14 15:31:41
   Svara
 • Hej Ida!
  Har en fråga som kanske är lite dum, men varför är vitt socker dåligt egentligen? Vad gör socker med kroppen?
  Och sedan, är produkter utan socker men med t.ex. sötningsmedel bättre då? Jag själv är lite skeptisk till sötningsmedel som finns i många ”Nyttiga” produkter, då det känns som att man verkligen inte vet vad man äter då. Är inte vanligt socker att föredra då?

  Minna 2016-02-14 10:17:24
  Svara
 • Hej Ida! Tycker du har en väldigt bra och inspirerande youtube och blogg, men jag har några frågor till dig 🙂
  Jag är 14 år, och tränar konståkning cirka 10h i veckan, och jag vill nu bli vegetarian. Jag undrar om proteinpulver fungerar för mig i och med att jag är ganska ung? Och vilket slags proteinpulver rekommenderar du för mig? Är det okej för mig att ta hampa&risprotein? Eller spirulina eller något annat? Tacksam för svar, för detta är något jag verkligen undrar över. Jag undrar också om du skulle kunna lägga upp lite mer Idas kök, typ som din linsgryta och massor med andra mumsiga recept. Kram på dig! 🙂

  Anonym 2016-02-14 00:14:40
  Svara
 • Hej bästa Ida och tack för en gryym blogg som inspirerar och sprider sp mkt glädje!!❤️❤️ Jag är 14 år gammal och jag äter aldrig ”vanligt” godis då jag precis som du blir så äcklad av vad det innehåller. Dock äter jag ibland, kanske någon gång i månaden exotic snacks, det innehåller ju fortfarande socker men det känns lite fräschare då man har lite mer koll på vad det innehåller. Tycker du exotic snacks, alltså till exempel yoghurtdoppade jordgubbar, är ett bättre alternativ att äta någon gång då och då istället för vanligt godis? Skulle bli så glad för svar, kram❤️

  Caroline 2016-02-13 20:03:10
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Ja det är ju så gott och har mer nyttigheter i sig än vanligt godis. Gillar man det så ät det absolut ibland! Kramis <3

   idawarg 2016-02-14 13:49:40
   Svara
 • Hej Ida! I din senaste video på youtube sa du att du kan äta mörk choklad varje dag. Vilken sort äter du då? Asså märke, kakaohalt mm.? 😀

  Julia 2016-02-13 17:35:32
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ja älskar mörk choklad och jag äter alla möjliga sorter 🙂 Just nu testar jag ut veganska choklader vi ska ta in på Welloteket (lyx!) Haha så massa olika och kommer självklart meddela er min favorit när jag plockat fram den. Kramis

   idawarg 2016-02-14 13:48:13
   Svara
 • Härligt!! Sjukt snygg mage har du med! ?

  Johanna 2016-02-13 17:19:10 http://doowop.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind