Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FAVORITÖVNING FÖR RUMPAN – BACK EXTENSIONS

IMG_2887.JPGIMG_2888.JPGIMG_2889.JPG

God morgon mina finisar! Här mina vänner kommer en av mina favoritövningar för rumpan. När jag ska fokusera på ryggen så sätter jag kudden högre upp mot naveln för att koppla ur rumpan men i denna har jag satt den lite under höftböjarna.

Gör så här: Ställ dig höftbrett och häng ner och greppa en vikt (går att köra utan vikt) aktivera hela bålen och gör ett lyft med hjälp av baksida lår och rumpa och kläm åt rumpan extra mycket i översta läget (bild 3). I den här övningen är det verkligen superviktigt att hålla ryggen rak och bålen avspänd för att inte skada ryggen.

Jag brukar köra 10 X 3 med 10-15kg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt