Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ ALLA ♥-NS DAG PRESENT

IMG_2651.JPG

Hej mina finisar! Nu börjar snart alla hjärtans dag närma sig och jag vill verkligen tipsa om de här fantastiskt fina ekologiska paketen från Welloteket som är perfekt att ge till pojkvännen!

Ekologisk ansiktskräm och deodorant från Rosenserien och ett magiskt te från Pukka. Den perfekta presenten hittar ni –> HÄR!

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • När jag kollar bilder antar jag att det är glutens maximus jag inte får kontakt med. Vid utfallssteg så tar det mer i rumpan när jag kör vänster ben och mer i låret när jag gör utfallssteg med höger ben. Vänster rumpmuskeln är liksom större och rundare och när jag gör ben/rump övningar så försöker jag tänka på att ta i lika mycket med båda benen men det tar mer i vänster rumpmuskel. Det är alltså nedersta delen av höger rumpmuskel som inte blir ”rund” på samma sätt som vänster. Om du förstår vad jag menar. Svårt att förklara och jag förstår knappt själv vad problemet är mer än att jag får mer mindre ”pump” i höger rumpmuskel än i vänster när jag tränar.

  Nora 2016-02-10 17:43:56
  Svara
  • Svar på Noras kommentar.

   Ok jag förstår och det låter som du inte får lika bra kontakt på höger. Då är det bra att köra just enbensövningar som utfall, enbensmarklyft, benpress med 1 ben mm. Försök pressa ner hälen och lägg allt fokus på att just få kontakt med rumpan. Jag har också svårare med höger baksidalår/rumpa men det är för att jag skadat min hamstring på den sidan tidigare. Men det går, du behöver bara lägga lite mer fokus på den sidan. Lycka till Kramis

   idawarg 2016-02-11 12:26:45
   Svara
 • Jag vet att detta inte har något med inlägget att göra men jag läser din blogg varje dag och du är verkligen en inspiration!
  Det är som så att jag har googlat runt som en galning men får inga svar!
  Jag vet inte om man kan ha en delad rumpmuskel eller om det handlar om att man inte får kontakt med nedre delan av rumpmusklen. Jag verkar vara den enda personen med det här jätte udda problemet och blir så fruktansvärt frustrerad när det inte går att få kontakt med hela sätesmuskeln hur jag än försöker och hur mycket jag än fokuserar. Det känns som om att min ena rumpmuskel har delat på sig längst ned. Det är som en egen muskel som jag måste punkt träna. Fast det funkar inte heller. Försöker bara komma på vad det är och hur jag ska lösa det.

  Tack för en as grym blogg! kram

  Nora 2016-02-10 15:14:08
  Svara
  • Svar på Noras kommentar.

   Hej fina du och tacl för din kommentar! Jag förstår inte riktigt hur du menar? Rumpan har en stor muskel (Glutens maximus) och 2 mindre (Glutens medius och minimus). Vid enbensövningar som utfall mm tränar du speciellt de mindre musklerna och vid ex höftlyft den stora muskeln. Kanske har du bara inte fått kontakt med någon av dem när du tränat? Kram Ida

   idawarg 2016-02-10 15:19:27
   Svara
 • Bra tips 🙂

  Erika, sambo, New York City liv 2016-02-10 14:52:28 http://nouw.com/erikalindgren
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt