Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS POLE TRÄNING

IMG_2894.JPGIMG_2893.JPG

God morgon mina hjärtan! Jag är fortfarande lycklig efter gårdagens sjukt roliga Pole Dance träning! Wohoo säger jag bara, så kul att vara tillbaka! Jag har ju haft ett uppehåll på 9 månader så nu är jag ju så galet mycket svagare än var jag tidigare har varit men känner att det kommer gå ganska snabbt att träna upp styrkan igen. Får kämpa lite extra bara och ska försöka att inte stressa fram något och heller inte döma mig själv för att jag inte är lika bra som jag brukar vara.

I alla fall är jag galet taggad och har en enorm träningsvärk i typ… hela kroppen 😀 Haha Pole är verkligen bästa träningen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Heej Ida!! Jag tränar också pole dance och kan bara hålla med dig att det är bästa träningen som finns! Men jag tycker det är svårt att aktivera benen i träningen, eftersom det mest är överkroppen som jobbar här, har du några tips på hur man kan träna benen mer i pole dancen? Att gå tillbaka till ett gym och göra vanliga hederliga squats känns inte alls aktuellt när man hittat en sån här rolig och bra träningsform, hehe.. 🙂

  Hanna 2016-02-09 19:27:52
  Svara
 • Hur ser du på att bulka/deffa? Har du provat några speciella dieter och brukar du räkna dina Marcos? 🙂

  Elsa 2016-02-09 15:34:09
  Svara
 • Hej Ida!!
  Pole dance verkar så extremt kul! Jag har dock en fråga som inte berör inlägget hehe. Jag har nyligen börjat känna mig svullen i ena axeln, kan inte ligga på högersidan när jag sover eftersom jag har ont och har nu också slutat köra övningar i gymmet där jag belastar armarna. Men jag kan röra högerarmen ganska mycket ändå. Vet dock inte vad det är för problem jag har? Och hur man ska kunna åtgärda problemet. Du har alltid sådan koll så ville bara höra om du själv varit med om något liknande eller någon av dina vänner? Och vad gjorde du/dom i så fall?
  Kram Frida

  Frida 2016-02-09 08:46:15
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida! ja Pole är så himla roligt, du borde testa det 🙂 Ajaj, det låter som du har någon överansträngning i axeln. Lite svårt att säga vad jag tror när jag inte kan undersöka/kolla på det. jag skulle rekommendera dig att gå raka vägen till en sjukgymnast som kan kolla på det och ge dig övningar och behandling. Vänta med att träna överkroppen tills du varit hos sjukgymnasten då det kan irritera och göra det värre. Lycka till! Kramis

   idawarg 2016-02-09 09:07:35
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt