Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA BÄSTA TIPS FÖR ETT BÄTTRE IMMUNFÖRSVAR

IMG_2467.JPG

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Hej Ida! Jag har jättedåligt immunförsvar men känner att jag äter nyttigt och diverse tillskott. Har du några tips på hur man ska boosta immunförsvaret? Kram Olivia

SVAR: Hej Olivia! Jag förstår och här nedan kommer mina bästa tips på att boosta immunförsvaret.

• Se till att sova ordentligt och då gärna 8 timmar/natt och på regelbundna tider. När du sover återhämtar och reparerar sig kroppen.

• Ät ordentligt med bra och hälsosam mat så din kropp får i sig den näringen du behöver. Går du på diet, äter för dålig mat eller får i dig för lite näring så sänks immunförsvaret och du blir mer mottaglig för sjukdomar.

• Se till att få ordning på din mage. Den största delen av immunförsvaret sitter i magen så har du problem med den så är antagligen inte immunförsvaret på topp. Här <– hittar du mina bästa tips för att få ordning på magen.

• Nu vet jag inte vad du tar för tillskott men att under vinterhalvåret boosta med –> D-vitamin varje dag är en bra ide. Sedan skulle jag även rekommendera –> multivitamin, –> multimineral och spirulina.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Tillägg: och regelbunden träning! 😉

  Jenny 2016-02-09 22:43:34
  Svara
 • Hej Ida, undrar hur man får synliga magmuskler och muskler överlag? Är så kallad skinny-fat dvs. är överlag smal men har ett litet lager med fett. Jag håller en bra kost och styrketränar 4-5grr i veckan.

  Mila 2016-02-08 21:18:54
  Svara
 • Hej Ida! Jag äter spirulinatabletter och chlorellatabletter och acaitabletter varje dag. Hur många spirulina resp. chlorellatabletter ska man äta per dag? Är det för mycket att äta båda? 🙂

  Mikaela 2016-02-08 21:12:53
  Svara
 • Bra tips, behövs verkligen vid den här tiden på året! 🙂

  Cecilia 2016-02-08 19:39:13 http://nouw.com/ceciliaewerlof
  Svara
 • tack för bra tips och bra blogg <3 kram

  clara 2016-02-08 19:14:06 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Hej! Jag vill bara börja med att säga att jag älskar din blogg och kan säga, med handen på hjärtat, att du är den enda träningsblogg som jag läser.
  I alla fall så undrar jag ifall du skulle vilja lägga upp tips på 2-split program (alltså 2 dagar i veckan)? Det är nämligen så att jag får börja träna igen (efter att ha vart sjuk i ätstörning) och känner mig nästan som ny igen på gymmet. Tips på bra övningar? Helkroppspass?
  Kram 🙂

  Josfine 2016-02-08 17:26:09
  Svara
 • Jag går och lägger mig ungefär samma tid på kvällen och går upp ungefär samma tid på morgonen och det mår jag jättebra av 🙂 Blir alldeles knasig i huvudet om jag sover för länge, eller för lite för den delen!
  Men så är jag en morgonmänniska och inte en nattuggla som dom flesta människor är 😛

  Mikaela 2016-02-08 16:16:56
  Svara
 • Tror verkligen att det där med sömnen är otroligt viktigt!

  Erika, sambo, New York liv! 2016-02-08 14:27:45 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga om upplägg vid träning. Jag har precis fått ett jobb på ett gym som gör att jag knappt hinner med min egna träning. Det är väldigt långa dagar 5 dagar i veckan och efter jag slutat är energin så låg att jag inte orkar ta ut mig fysiskt. Jag har insett att jag nog får dra ner på träningen lite för och orka med jobbet. Jag brukar lägga träningen ibland på tidiga mornar men undrar då om det räcker med att styrketräna 3 dagar i veckan och ända få resultat? Jag tänkte lägga upp träningen i underkropp, överkropp och mage. Kanske slänga in lite fler övningar på magpasset om jag känner för det.

  Har du tips på bra övningar när man inte har chansen och dela upp muskelgrupperna mer än såhär? Vill helst inte få in låren för mycket i underkropp då de är väldigt muskulösa och vill hellre slanka till dessa..

  Kramar

  Cecilia 2016-02-08 12:55:52
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hej Cecilia! har själv haft det problemet tidigare och 3 dagar i v räcker absolut. Jag tränar 3 gånger nu 🙂 Utfall, höftlyft, sidogång, lår curl mm tar mest på baksida lår/rumpa. På överkroppen brukar jag fokusera på ryggövningar som chins, latsdrag, rodd och lägga in lite axlar och ibland armhävningar. Då kommer hela överkroppen med. Kramis

   idawarg 2016-02-08 14:42:53
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind