Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEN & RUMPA

IMG_2758.JPGutfall

Kläderna kommer från –> Stadium.

God härlig lördag mina älsklingar! Har precis blivit av med träningsvärken i överkroppen så tänkte att det var dags att skaffa lite i underkroppen 😀 haha! var nämligen på gymmet igår och körde lite fredagsfys i för av styrketräning för ben/rumpa. Så himla härligt pass utan stress. Tog dedt lugnt och skönt i min takt. Hela passet kan ni se nedan.

Idag blir det häng med min älskade vän Natasha. Ska bli så mys! Hoppas ni njuter av lördagen! Puss, I

10 min power walk 15% lutning
15 sittande benpress X 5
10 utfall i smith X 4
15 lårcurl X 4
12 abduktor maskin X 3
12 inner core övning X 4
10 benspark X 4
10 enbens höftlyft X 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Jag är en tjej på 16 år. Har haft lite ätstörningar under hösten skulle man väl kunna säga men nu är jag back on track igen med en hälsosam och allsidig kost. Jag vill så gärna gå upp i vikt, alla de kilon jag förlorat och helst lite till och visst det går men tyvärr väldigt sakta… Har du någon gång känt att du vill upp några extra kilon? Har du några tips? Och hur ser du på det där med att bulka och deffa?

  Jag vill framför allt få större ben och rumpa, alltså då menar jag rättså mycket större, känner mig ibland som en vandrande pinne på gymmet. Har inte gammat särskilt länge men har du några tips på hur jag kan ”växa”? Vill gärna lägga in lite cardio i träningen också men kommer det ”förstöra” eller kommer mina lår kunna bli biffigare ändå? Förlåt för många frågor i en men jag är jättetacksam för svar. Tack för en inspirerande och fin blogg, kram!

  Emma 2016-02-06 18:54:31
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har gymmat 5 dagar i veckan i snart 1,5 år. Innan har jag dansat och spelat fotboll, så träning är inget nytt för mig. Mitt mål har alltid varit en slimmad kropp för att kunna bygga muskler på det. Men ingenting händer. Jag har legat på samma vikt, trots att jag på gymmet ökar i vikter och blir starkare. Jag har en bra kost, men när ingenting fungerar kommer jag in i perioder då jag äter så lite jag bara kan om dagarna, vilket jag sedan märker endast leder till dålig ork på gymmet och inte alls ändrar min vikt eller kroppsform. Det som att min kropp inte vill fettförbränna. Vad gör jag fel? Har du några tips? Tack!

  - 2016-02-06 10:08:15
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt