Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POLE DANCE COME BACK

IMG_2476.JPGIMG_2474.JPG

God morgon mina hjärtan! Jag tror jag har ont i varenda del av kroppen förutom vaderna 😀 Var och körde Pole Dance igår för första gången på 9 månader och SHIT vad jobbigt det är! Jag kände mig så svag och eftersom det var så länge sedan jag körde så gjorde skinnet även ont nu igen. Men man vänjer sig snabbt. Det var i alla fall riktigt kul att vara tillbaka på StudioDQ och man får se det till det positiva… jag har nu goda utvecklingsmöjligheter 😀 haha.

Det här med att passa speciella tider är inte alltid lätt men ska verkligen försöka att gå regelbundet på Pole nu framöver då det är så galet kul och typ den bästa träningen man kan göra! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Grymt snygga mjukisbyxor! Vart har du köpt dem, finns de kvar?

  Mikaela 2016-02-07 15:04:29
  Svara
 • Hej!! Undrar vad du har för storlek på din topp från PINK? Den är sååå fin men tycker storlekarna är knepiga att förstå på deras hemsida!
  Du är en stor inspiration, kram 🙂

  Felicia 2016-02-03 21:21:21
  Svara
 • Oh vad roligt att du kör igen! Bästa träningen verkligen!Och DQ har verkligen härligaste studion med tanke på takhöjd och utrymme mellan stängerna. Blir det alltid open för dig eller timar in du kurser också?=)

  Amanda 2016-02-02 21:23:07 http://nouw.com/thenewstrongme
  Svara
 • Hej! Vad är det för topp du har på bilden?

  carro 2016-02-02 15:37:21
  Svara
 • Åh vad kul! 😀 Jag kör också poledance, och just nu klockan två på lördagar, så himla knasig tid! Så mycket lättare att hålla tider på kvällar under veckan! Men gud så kul det är, skulle aldrig missa ett träningstillfälle! 😀

  Bunny 2016-02-02 10:17:27 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Ja det är så tråkigt att såna saker har tider haha. Jag gymmar och kör thaiboxning just nu och ibland missar med thaiboxningen…körde även pole dance samtidigt då också i början av hösten. 3 pass i veckan som var bestämda haha…de va liite svårt att få ihop livet kan man ju säga. Kul att se dig på stången igen:D

  Vivien 2016-02-02 09:32:32
  Svara
 • Hej Ida och tack för en inspirerande blogg!

  Jag har en fråga. Jag har fått intrycket av alla fitnessbloggare jag följer, att ni inte gillar skräpmat. Så för er är det inga problem att stå emot. Det ni vill ha är det som är nyttigt ändå liksom. Men hur hittar man en balans om man GILLAR kebabpizza, smågodis, latte och pasta carbonara, och inte tycker att bönpasta och proteinbollar ersätter det?

  Mitt problem är att jag vill vara hälsosam och ha lägre fettprocent (skiter egentligen i vikten för jag tränar väldigt mycket). Jag gillar nyttig mat! Lagar din linsgryta minst en gång i veckan, älskar grönsaker och hälsosamma smoothies. Problemet är att jag gillar skräpmat lika mycket och jag vill ha båda. Jag äter gärna en nyttig frukost men då vill jag köpa latte och chokladboll på eftermiddagen. Är du med?

  Om jag bestämmer mig för att ”nu är det nog” och går in i en ”diet”, alltså att jag förbjuder sötsaker och skräpmat för en bestämd tid, då kan jag utan problem hålla det i 2-4 veckor, beroende på vad jag har för mål. Men enda anledningen att det går är att jag tänker att ”om X veckor får jag…” Jag har försökt att hitta en balans där jag äter nyttigt mestadels men bara unnar mig något litet en gång i veckan, men det GÅR inte. För om jag inte följer en strikt diet har jag så lätt att ”ge med mig”. En kompis hör av sig och vill fika, vi går på bio, vi går ut och äter, osv. Jag kan inte sitta mitt emot en kompis som fikar och bara äta en näve nötter – det går inte. Jag mår typ psykiskt dåligt. Så det jag gör är att om jag har en diet-period så låtsas jag att jag inte kan ses, för att inte utsätta mig för frestelser. Och det är ju inte kul.

  Hur hittar man den här balansen om man inte har de där generna att man bara gillar nyttig mat, och samtidigt har jättelätt att gå upp i vikt? Jag svullar verkligen inte men jag har lyckats bli tilldelad den funktionen att det räcker att jag luktar på en kanelbulle så går jag upp ett kilo. Ingen i mitt umgänge är så och det är så tråkigt att de alltid kan äta vad de vill när vi ses medan jag får dåligt samvete. Kan man köra två veckor sträng diet, två veckor ”äta vad jag vill” året om? Är det okej? Jag har nämligen blivit ipräntad att ”jojo-bantning” är jättedåligt!

  Tyra 2016-02-02 09:23:35
  Svara
  • Svar på Tyras kommentar.

   Hej Tyra! Svarade inte på din kommentar utan på kommentaren som svarade dig! Jag har svarat på din kommentar i ett inlägg som kommer ut inom kort så håll utkik. Kram Ida

   idawarg 2016-02-06 09:30:29
   Svara
  • Svar på Tyras kommentar.

   Vill bara tipsa om att fika med dina kompisar på hälsofik, t ex Reload på Sveavägen (om du nu bor i Stockholm). Deras fika smakar gott (dvs smakar inte bara nötter) och det finns mycket med choklad, men är gjorda med andra alternativ än socker och smör 🙂
   /Matilda

   Matilda 2016-02-03 12:14:01
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag fyller år på fredag och vill så himla gärna ha en chokladtårta, vet du vart man kan beställa en vegansk raw glutenfri och sockerfri chokladtårta? <3)

  Judy.Kolomenskaya 2016-02-02 07:49:17
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind