Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#BACKTOSTRONG

IMG_2368.PNGIMG_2369.PNGIMG_2370.PNGIMG_2371.PNG

Jag vill bara säga TACK till alla fina ni som skickar mig kort på planscher, butiker, stora plakat, reklamblad mm. från Stadiumkampanjen. Jag missar ju allt det så uppskattar verkligen alla bilder. Det coolaste var här om dagen när en vän som bor i Köpenhamn skickade bilden längst upp till höger! Så kul att se att jag även hänger där och chillar på ett garage 😀 haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag får ALLTID ont i ryggen när jag tränar mage, vilket gör att jag inte vill träna det :/

  Vad ska jag tänka på? Jag vet att jag ska spänna magen, och jag tycker jag gör det men får ändå ont i nedre delen av ryggen 🙁

  Mikaela 2016-02-03 09:05:17
  Svara
 • Sååå häftigt! Grattis Ida

  Erika, sambo, New York City liv 2016-02-02 14:46:00 http://nouw.com/erikalindgren
  Svara
 • Hej Ida! Tack för att du alltid motiverar och inspirerar, blir alltid glad av att kika in på bloggen/youtubekanalen. Nu till min fråga. Jag har under de senaste åren ätit både gluten- och laktosfritt. Jag har för det mesta hållit mig till laktosfria produkter (crème fraîche osv) men även kokosprodukter och detta fungerar bra. Jag har också provat havregrädde (oatly) och sojagrädde men upplever att jag reagerar på detta. Jag kan få ont i magen och känna mig svullen och tänkte bara höra om det kan bero på att jag är känslig mot havre och soja? Finns det andra alternativ som kanske inte innehåller lika mycket fett som exempelvis laktosfri matlagningsgrädde som jag skulle kunna använda i matlagningen?

  Kram!

  Elsa Nilsson 2016-02-02 13:23:00
  Svara
  • Svar på Elsa Nilssons kommentar.

   Hej! Man kan absolut vara känslig mot soja och om du är jättekänslig mot gluten kan havregrädden kanske också ge problem. Jag brukar basera mina såser på kokosmjölk eller krossade tomater men vet att det även finns risgrädde du kan köpa så testa det 🙂 Kramis

   idawarg 2016-02-02 15:59:23
   Svara
 • Själv såg jag dig för några dagar sen i vår lokala tidning, så kul! 😀

  Anna 2016-02-02 12:48:13 http://nouw.com/annaohlin
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind