Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRKEN FROM H*LL

IMG_2361.JPGIMG_2362.JPGIMG_2363.JPG

God morgon mina hjärtan! Nu har jag äntligen varit på gymmet igen och det känns vill jag lova! Shit pommes vilken träningsvärk i ryggen, ska gå och spraya på hela flaskan med –> magnesiumspray så kanske det går över! 😀 Körde nämligen chins för första gången på jag vet inte när och jag höll på att dö! När jag hade kört 3 set så skulle jag filma och varje gång jag körde så stängde kameran av sig så jag fick köra om 3 gånger dvs. 6 set chins 😀 haha. Dock är jag just nu alldeles för svag för att göra en chin helt själv så körde excentriska. Ni kan se hela passet nedan.

Löpintervaller: 2 min löpning + 1 min power walk X 40 min
5 excentriska chins X 6
10 skulderhävningar X 3
20 vandrande plankan X 3
10 inner core övning X 3
10 bålrotation med vikt X 3
10 bicycle crunch X 3

Filmade även så kommer ut video på alla övningar nästa vecka. Sedan glöm inte tävla om de snygga kläderna från SOC som jag har på mig ovan. Tagga #backtostrong och @stadium_jointhemovement på era träningsbilder på insta för att vara med och tävla. Puss, I

(Inlägg i samarbete med Stadium)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Härligt! Va också på gymmet idag och körde lite ben och mage. <33

  Judy.Kolomenskaya 2016-01-28 20:22:03
  Svara
 • Hej Ida:) läser din blogg dagligen och den är verkligen bra! Du har såna grymma tips o du verkar så himla positiv och snäll. Älskar när du lägger upp träningsscheman och nyttiga vegetariska/veganska recept?? tänkte fråga en sak gällande treningsupplägget. Kör du liksom flera varv av samma övning om det tex står gr. 3 eller kör du hela cirkeln till slut och sedan upprepa cirkeln gr.3? Hoppas du förstod min fråga:)
  Ha det bra?

  Cecilia 2016-01-28 11:35:06
  Svara
 • Härligt med träningsvärk…..så länge det inte gör så ont så man inte kan röra sig förstås, haha 😉 Fin du är!

  Jessica 2016-01-28 10:42:51 http://www.jessicaakerstedt.wordpress.com
  Svara
 • Härligt pass! Jag har en frågestund på min blogg just nu så ställ gärna en fråga om ni vill 🙂
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2016-01-28 10:32:57 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt