Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDROTTSGALAN 2016

IMG_2265.JPGIdrottsgalan 2016 1IMG_2264.JPGIMG_2261.JPGIMG_2276.JPGIMG_2263.JPG

Hej mina hjärtan! Igår hade vi en så trevlig kväll på Idrottsgalan med 3 rätters middag och en fantastisk gala. Är så imponerad av alla duktiga idrottskvinnor och män som Sverige har! Blev ju mer taggad än någonsin på att träna så får bli en sväng till gymmet nu ikväll om jag hinner.

Någon av er som tränat idag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej! Har en liten fråga, har äntligen kommit igång med träningen nu och mitt mål är att smala av min kropp. Har väldigt lätt för att bygga muskler men vill inte bli ”större” utan bara slankare. Styrketränar på gymmet och går ut och går, låter det som rimlig träning med tanke på mitt mål eller bör jag ändra tränings sätt på något vis? Tusen tack för en inspirerande och grym blogg!

  J 2016-01-27 00:02:37
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Ditt upplägg kan absolut funka bra. Kör gärna lätta vikter och fler reps och gärna cirkelträning när du kör styrka 🙂 Lycka till och tack snälla 🙂 Kramis

   idawarg 2016-01-27 09:34:53
   Svara
 • Så snygga ni är ihop! 🙂

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-26 21:52:01 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Tänkte precis skriva ”nej tyvärr” men jag kom ju precis hem från stallet efter att ridit ett pass 😉 men däremot inget gym på några dagar då jag skadat min häl 🙁

  Jenny 2016-01-26 21:42:28
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Haha ridning är ju också definitivt träning 🙂 Oh stackars hälen men du bra att du vilar och läker den 🙂 Krya på dig Kramis

   idawarg 2016-01-27 09:32:41
   Svara
 • Jag har tränat dubbelpass idag, först bodypump imorse och sedan bodybalance nu kl 20. Däremellan en 8-timmars arbetsdag på stående fötter. Är SÅ trött och det skall bli SÅ gott med lite mat och sedan ordentligt med sömn =)

  FIT by Emma Hå 2016-01-26 21:39:27 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • BLir det någon rabattkod på holistic snart? 🙂

  Anita 2016-01-26 20:02:14
  Svara
 • Hej! Först och framst, tack för en bra blogg. Jag gillar att du inte skapar något tränings hets.
  Men jag har några frågor. T.ex. hur kom det sig att du blev modell för stadium? Kontaktade dom dig eller kontakta du dom? Va det på grund av att du är i sociala medier? Pga att du tränar eller både och? Det slog mig, vilka är det som får vara modeller för t.ex stadium? Hoppas du förstår min fråga. Jag har även sett dig ute i butik, skitsnygga bilder!

  Maja 2016-01-26 17:57:54
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja och tack snälla vad glad jag blir 🙂 <3 Jag började ett litet samarbete med dem i våras via min youtubeportal. Stadium har länge varit en drömpartner till mig och som tur var så gillade dem vårt samarbete vi hade och kontaktade mig om den här kampanjen och jag blev så glad. Jag vet inte varför de just valde mig men de kanske tyckte jag passade in med deras varumärke och kampanj vilket jag är så glad för 🙂 Tack snälla vad glad jag blir! <3 <3

   idawarg 2016-01-26 18:48:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind