Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATFÖRGIFTNING

IMG_1086.JPG

Hej mina hjärtan! Jag sa ju att jag skulle börja träna och uppdatera mer från gymmet. hade planerat att träna både igår och idag men åkte på en matförgiftning natten tills igår så låg däckad hela dagen igår och idag känner jag mig ganska svag pga. att jag ligger back på mat. Typiskt! Men det får bli vilodag idag då jag nu ska iväg på Idrottsgalan. Så himla roligt och perfekt att vi kommer få 3 rätters så jag kan äta ikapp lite 😀 Haha. Ska försöka fota endel där från så jag kan visa det annars så är det direktsändning där från ikväll om ni vill kolla 🙂 Mer träningsupdates kommer i veckan, om jag inte åker på något annat trevligt som håller mig från gymmet det vill säga 😀 Haha. Nej nu måste jag skynda! Ha en fin kväll älsklingar! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ajajaj! Matförgiftning har jag oxå haft en gång – inte kul alls. Ser fram att du piggnar på dig och sätter igång med träningen igen. Gillar verkligen dina träningsvideos! Själv bloggar jag idag och filosoferar kring den underbara solen http://kikkisandstrom.se/och-ljuset-atervander-varje-ar

  KikkiSandström 2016-01-26 20:50:09 http://kikkisandstrom.se
  Svara
  • Svar på KikkiSandströms kommentar.

   Nej inte kul alls men en positiv sak är ju att det går över snabbt 🙂 Dock är man lite svag efter pga. för lite mat men bara att käka upp sig 😀 haha. Tack finis, fler träningsvideos är på g 🙂 Kramis

   idawarg 2016-01-26 20:52:08
   Svara
 • Vad jobbigt, skönt att du verkar må bättre iallafall ?

  Anna 2016-01-25 21:11:09 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
 • Eller kanske vitaminer/mineraler?

  Polina Bjork 2016-01-25 20:59:08
  Svara
 • Hej!
  Lite pinsam fråga här, men vad ska man göra för att kunna gå nummer 2 på toa regelbundet dvs varje dag och inte behöva ha gaser i magen. Jag har nämligen lite problem med det för jag tycker att min mage ser större ut (uppblåst). Finns det något naturligt som man kan ta som kan hjälpa t.ex. Ört eller nåt sån sånt man kan dricka regelbundet.
  Kramis <3

  Polina Bjork 2016-01-25 20:58:15
  Svara
 • Hoppas du mår helt bra snart, kram <3

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-25 20:41:22 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en bra och peppande blogg och youtube kanal! 🙂
  Min fråga är angående riskakor. Jag äääälskar dem och har tyckt att det har varit bra att äta som mellanmål och så. Men så läste jag på nätet häromdan att riskakor kan läggas i samma kategori som chips och kakor. Är det så? varför har jag alltid trott att de är nyttiga?

  Jennie 2016-01-25 19:57:06
  Svara
 • Åh men stackarn, hoppas du snart blir helt återställd! 🙁 ❤️

  Mirjam 2016-01-25 18:19:09
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt