Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATDAGBOK

matdagbok2

Jag vet att många av er saknar min matdagbok så jag har nu startat den på youtube istället. Här kommer ett nytt avsnitt av den –> Kolla video här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Johanna! Ja vi ska precis ta in Pollenzym på Welloteket nu då pollensäsongen börjar närma sig. Förra året började jag ta dem i februari (man ska börja innan för att bygga upp) tills säsongen var över och jag har aldrig haft så lite känningar som då. Den ska stärka immunförsvaret och skydda luftvägarnas slemhinnor. Jag ska även fråga Holistic mer vad exakt den gör så att jag inte säger fel till dig. Kramis

  Johanna Karlsson 2016-01-21 12:36:48
  Svara
 • Hej!
  Jag har läst din blogg ett tag och har en fråga som jag hade blivit otroligt tacksam om du orkade svara på! 🙂
  Jag äter mycket nyttig och ofta vegetarisk mat och trivs mycket bra med detta. Jag är 18 år och älskar verkligen all mat, speciellt den nyttiga, vegetariska maten och jag älskar att prova nya recept! Dock så har jag ibland lite svårt att få i mig tillräckligt mycket energi i förhållande till min träning när jag äter nyttigt och vegetariskt.
  Så har du något tips på hur man får in mer kalorier i nyttig vegetarisk mat? Många recept man ser tycker jag är så energifattiga. Hela karusellen kring ”grönsakspasta” tycker jag är ett sådant exempel, att basera en måltid på pasta gjord på zuccini känns liksom som att basera sin måltid på vatten… Att ens kalla det för ”pasta” tycker jag är otroligt missvisande till speciellt unga som äter det istället för pasta, det kan ju bli katastrof… Nej nu svävar jag bara iväg…
  Hoppas du förstod min fråga, börjar bli lite trött att lägga till avokado, nötter och grädde till alla recept hehe…
  Stor kram!

  Viktoria 2016-01-21 11:22:17
  Svara
 • Hej Ida! 🙂
  Jag vill inte att du tar det här på ett dåligt sätt men jag vill gärna ge lite feedback från mig 🙂 Har läst din blogg i massa år men jag tycker tyvärr den har fäörsämrats lite det senaste pga av att du inte skriver lika mycket och tar lika mycket ”vardags-/gymbilder” längre utan länkar till en massa klipp. Jag gillar ju den gamla hederliga bloggstilen så ville bara dela av mig av hur jag upplever det! 🙂 Hoppas inte du tar illa upp! 🙂 Kram

  Johanna 2016-01-20 22:03:02 http://doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna och tack för din feedback! Superbra att du skriver vad du tycker! Det du känner har en naturlig förklaring, jag har bara varit på gymmet 1 gång de senaste 4 veckorna så har inte kunnat blogga om min träning då jag ej tränat. Haha. Jag har haft så mycket jobb + att jag varit hundvakt så har medvetet tagit en träningspaus för att nu dra igång igen och jag är mer taggad än någonsin så inom kort kommer fler träninginlägg igen. Kramis

   idawarg 2016-01-21 10:37:05
   Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Håller faktiskt med här, saknar gymbilder och mer träningstips överlag! Jag tror faktiskt allt fler håller koll på din youtubekanal och hinner se dina videos innan du länkar dem på din blogg, vilket gör att det lätt känns lite tjatigt. Gillar din blogg så hoppas att du tar det som konstruktiv kritik här med 🙂

   Freja 2016-01-20 23:23:28
   Svara
   • Svar på Frejas kommentar.

    Det du känner har en naturlig förklaring, jag har bara varit på gymmet 1 gång de senaste 4 veckorna så har inte kunnat blogga om min träning då jag ej tränat. Haha. Jag har haft så mycket jobb + att jag varit hundvakt så har medvetet tagit en träningspaus för att nu dra igång igen och jag är mer taggad än någonsin så inom kort kommer fler träninginlägg igen. Kramis

    idawarg 2016-01-21 10:37:46
    Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga som inte hör till inlägget men de slog mig nu, jag har för mig att du brukar ta pollencym eller vad de heter ifrån Holstic ? Jag är extremt pollen allergisk tar varje vår en kortisonspruta för att ens kunna gå ut!! Så tänkte på dessa tabletter, vad är dom bra för osv? Antingen om du svarar här nedanför eller slänger iväg ett mejl 🙂

  Johanna Karlsson 2016-01-20 21:36:14
  Svara
  • Svar på Johanna Karlssons kommentar.

   Hej Johanna! Ja vi ska precis ta in Pollenzym på Welloteket nu då pollensäsongen börjar närma sig. Förra året började jag ta dem i februari (man ska börja innan för att bygga upp) tills säsongen var över och jag har aldrig haft så lite känningar som då. Den ska stärka immunförsvaret och skydda luftvägarnas slemhinnor. Jag ska även fråga Holistic mer vad exakt den gör så att jag inte säger fel till dig. Kramis

   idawarg 2016-01-21 10:01:55
   Svara
 • Åh så himla sugen man blev på dessa! Vill verkligen tacka dig för alla recept du delar med dig av, har testat några bröd innan och älskade dom, nu ska jag baka pepparkaksbrödet och brownien, är så peppad på det:)

  linnea 2016-01-20 21:25:36
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Hej Linnea och tack snälla vad kul att höra! Alltså pepparkaksbrödet! Så gott och även brownien! <3

   idawarg 2016-01-21 09:54:51
   Svara
 • Kan inte du lägga ut receptet på din Golden Milk som du drack? 😀 <3

  Mikaela 2016-01-20 19:40:06
  Svara
 • Hej Ida! Har du något tips på proteinrika mellanmål, som är lätta att ha med? Och har du något tips på något man alltid kan ha med sig som verkligen slår tillbaka sötsug?
  Kramis

  Emma 2016-01-20 17:21:44
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! Bäst som både mellis och mot sötsug tycker jag är proteinpulver. Superlätt att ta med och stillar mitt sötsug och hunger. Kolla här –> http://welloteket.se/kategori/sport-traning/protein/ hittar du alla mina favoritproteiner så bara att välja efter din smak 🙂

   idawarg 2016-01-20 20:00:21
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt