Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN HELG FYLLD MED KÄRLEK

bror-4bror-8IMG_1267.JPGIMG_1268.JPGbror-16IMG_1214.JPG

God måndag morgon mina fina hjärtan! Har verkligen haft en magsik helg med massa kärlek från vänner! I lördags så var jag först och myste med Madde och hennes fina familj, åkte pulka och var ute och gick med hennes och grannens hund. Det var en liten pudel som ni rekommenderat mig att köpa så ska passa den lite då och då framöver för att känna på rasen. LÄNGTAR! Tycker ni jag passar med pudel? 🙂 ♥

Efter det åkte jag hem till bästa Viktor och lagade middag tillsammans med honom och hennes kompis Emil. Vi gjorde rotfrukter i ugn (sötpotatis, kålrot, morot), Emil och Viktor käkade biffar och jag halloumi och ruccola till. Magiskt gott!

Igår var jag på lägenhetsvisning med en kompis och efter det en lång brunch på Berns. GUD vad gott! Voggo sushi och efterättsbuffe! Tror inte jag behöver säga mer? 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • åh dessa helger är sånna energigivare! kul med lgh-visningar med, det var mitt söndagsnöje när jag letade i Uppsala. haha!

  ISA 2016-01-11 12:16:32 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Ja så himla härligt att spendera tid med vänner 🙂 <3 Haha ja det kan gå många söndagar till visningar men det är lite mysigt 🙂 <3

   idawarg 2016-01-11 12:26:23
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind