Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATDAGBOK – VEGAN

what-i-ate-today

God kväll mina hjärtan! Hoppas ni mår på topp, det gör jag i alla fall! Wii så mycket kul som händer just nu och ska berätta mer på sön/mån! Ni har frågat om jag kan skriva matdagbok och istället för att skriva så gör jag videos om vad jag äter under en dag så ni kan få lite tips där från. I den här videon har jag en helt vegansk matdag –> Kolla här! Hoppas ni gillar den! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Kommenterade bara för någon dag sedan angående carobpulver, glömde fråga hur ofta man kan äta det? Blir ju sjukt gott att blanda en tesked pulver med någon sorts mjölk, men kan man dricka detta varje kväll eller är det något som ska tas med måtta? 🙂

  Louise 2016-01-07 23:41:46
  Svara
 • Hej Ida och tack för att man alltid kan gå in här och få inspiration och motivation, speciellt nu under vintern haha.

  Har dock en fundering (som kanske är lite svår för dig att svara på då jag vet att många faktorer kan spela roll), jag har under väldigt lång tid tränat och ätit nyttigt. Även legat på ett dagligt kaloriunderskott med en proteinrik och fettsnål kost då mitt mål är att gå ner i fettprocent men inget händer. Siffran på vågen står stilla och jag tycker att progressbilderna jag tar ser likadana ut varje gång. Jag tränar väldigt varierat, blandar styrka och kondition med gruppass och jag tränar minst 6 ggr i veckan. Som sagt svårt för dig att svara på men har du någon aning om vad det kan bero på? Jag älskar att träna och att vara nyttig men när jag inte ser något resultat tynar motivationen bort sakta men säkert. Jag känner liksom att det inte är någon mening med att kämpa så hårt och sätta så stränga restriktioner om det ändå inte ger något resultat. Visst mår man bättre av att leva hälsosamt men mitt psyke är värre än aldrig förr då jag inte trivs i min kropp just nu. Lite flummigt men hoppas du förstår ändå.

  Ha en fortsatt trevlig kväll, kramis!

  Elsa Nilsson 2016-01-07 21:43:07
  Svara
 • Hej!
  Har du känt att din mage reagerar kostligt på vegansk kost? Ex uppsvälldhet, gasig osv osv. Är själv vegan och har problem med uppsvälldhet och gaser. Även fast jag nu varit vegan i 6 månader så verkar inte min mage bli van. Vilket gör mig otroligt ledsen!

  - 2016-01-07 20:49:00
  Svara
  • Svar på -s kommentar.

   Hej Agnes! Det beror på vad för vegansk mat jag äter. Jag ser till att laga varm mat för min mage klarar ej fö mycket rå mat som sallad och den klarar heller ej av nötter eller bönor. jag lagar mycket rotfrukter, soppor, linser, ris, bovete, glutenfri pasta mm och smoothis på frukter. Men sedan är jag inte helt vegan dåm jag är så begränsad i vad jag tål men försöker äta så mycket som jag kan. Mitt tips är att tillaga maten och undvika för mycket vitlök, kål och bönor vilket kan vara svårsmält. Kramis

   idawarg 2016-01-07 21:03:53
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind