Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ ÖVNINGAR I GYMMET – RYGG, RUMPA & MAGE

vlog-gymmet

God morgon mina hjärtan! Här kommer en vlog på gymmet med tips på hur man kan lägga upp ett träningspass på gymmet. Övningarna är för rygg, baksidalår/rumpa och inner core. Kolla på videon –> HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag älskar din blogg och har följt den nästan sedan du startade den. Jag tycker verkligen så mycket om dig och jag vill verkligen inte vara den, men den senaste tiden har jag märkt en grej som verkligen gör mig orolig. Jag vet inte om det stämmer men har du inte gått ner i vikt? Jag vill verkligen inte låta neggig utan jag vill bara att du ska veta att jättejättemånga bryr sig om dig och du verkar ju må bra men jag blir bara lite orolig eftersom det är så himla farligt. Hoppas inte du blev irriterad av det här men att du kanske tänker på det. Hoppas du får en underbar dag, tack för allt <3

  Kram på dig! <3

  Emma 2016-01-05 20:19:57
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack snälla fina du vad glad jag blir! <3 Tack för att du bryr dig och du har nog rätt tyvärr. Jag har ingen våg hemma och vägde mig igår och yes jag har gått ner (absolut inte medvetet) 🙁 Har ingen aning om varför då jag knappt tränat och ätit mer än vanligt men ska försöka gå upp igen. Tack snälla för din omtanke <3 Kram Ida

   idawarg 2016-01-05 20:44:02
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Vad glad jag blir för svar, tack så jättemycket! Men vad synd att det stämde, jag hoppas verkligen du försöker ta igen det. Jag har alltid sätt dig som en stor inspiration då du haft så snygg men ändå ”frisk” kropp. Jag har ju ingen aning om hur mycket du väger eller hur mycket du gått ner och det är ju inte alls min sak men försök verkligen att inte se viktnedgången som en bra sak. Det känns som om du har en bra relation till mat och träning vilket är så fantastiskt eftersom stora delar av samhället är så sjukt och fullt av normer som inte är friska. Du är verkligen en inspiration och jag vill verkligen att du ska hålla i det och inte bli någon annan. Tack så mycket, du förstår inte hur mycket jag tycker om din blogg, Kram! <3

    Emma 2016-01-06 20:01:29
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt