Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LET IT KILL YOU

God morgon mina finisar! Jag vill tipsa om en grym träningslåt som fantastiska Isa precis har släppt, ”Let it Kill You”. Då jag för många år sedan haft Isa som danselev så kan jag säga att hon inte bara är en sjukt bra sångerska utan även en galet bra dansare så glöm inte att även kolla in hennes video ovan. Nu drar jag till gymmet och lyssnar på den 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Vill först och främst tacka dig för energin och tiden du lägger ner i den här bloggen. Du bör veta att ditt arbetet uppskattas och uppmärksammas♡
  Till min fråga: Jag har nyligen bestämt mig för att skära ner på snabba kolhydrater, så som pasta och ris. Istället äter jag väldigt många sallader, och rotfrukter ersätter mina kolhydrater. Däremot känner jag att det kan bli väldigt torrt och tråkigt utan dressing. Undrar om du har några recept på goda sallads- och matdressingar som inte inkluderar majonäs eller liknande? Ha en bra dag!

  Lara 2016-01-03 11:47:38
  Svara
  • Svar på Laras kommentar.

   Hej Lara och tack snälla vad otroligt glad jag blir att höra <3 Vad härligt att höra och tyvärr så är jag ingen såstjej utan jag kör oftast med olivolja, pressad citron och örtsalt som jag ÄLSKAR. Är helt besatt av citron på mat haha. men jag ska försöka testa lite vegetariska såser framöver och kommer dela med mig av det då. Hummus är en storfavorit och kan rekommenderas KRamis

   idawarg 2016-01-03 21:19:29
   Svara
 • Väntar ivrigt på veckans #wargpower bilder?

  Louise 2016-01-03 11:41:00 http://nouw.com/lzetterberg
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Åh där sa du något. Jag tänkte inte på det eftersom det inte var någon utmaning i veckan men kan posta det ändå imorgon. Kramis

   idawarg 2016-01-03 21:20:09
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind