Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARFÖR SVÄLLER KROPPEN NÄR JAG ÄTER VETE, GODIS CHIPS?

IMG_9674.JPG

Hela min kropp sväller upp när jag äter vete, vitt bröd, pasta, godis, chips och sånt. Varför gör den det?
SVAR: Antagligen är det så att du kanske är överkänslig mot gluten. Testa äta glutenfritt i någon månad och se om det blir bättre. Chips är väldigt svårsmält så inte konstigt att du blir svullen och inte godis heller då det är så mycket konstigheter i det. Så allt som du blir svullen av har kroppen antagligen svårt att bryta ner och den gillar det inte helt enkelt så känn efter och testa dig fram.

Jag vill få tillbaka mina muskler jag hade innan jag fick anorexia, hur ska jag bygga upp de igen? Kan du skriva lite övningar man skulle kunna göra dagligen hemma? 
SVAR: Ligg gärna på ett överskott av kalorier och träna styrketräning. Hemma kan du köra squats, utfall, höftlyft, armhävningar, rygglyft och mycket mer. Jag har massa bra träningspass du kan köra hemma på min youtubekanal HÄR. Fler kommer i början av januari då jag drar igång med nya härliga styrkeutmaningar så missa inte det 🙂

Vad är bra att äta?
SVAR: Ren mat som du inte är överkänslig mot. Alla säger ju ex. att quinoa är så nyttigt men jag får ont i magen av det då jag är överkänslig så för mig är inte quinoa nyttig medan vitt ris och rotfrukter fungerar superbra för min mage och därför mycket nyttigare för mig. Blir du svullen och känner dig trött efter maten har du antagligen ätit något som inte är bra för just dig. Det är olika för alla men se till att få i dig båda kolhydrater, fett och protein i varje måltid och känn dig fram.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Du är en så himla härlig person och uppskattar verkligen när du svarar på sådana här frågor <3
  Mitt nyårs löfte "eller mitt mål" för detta år, och för min kropp och hälsa är att äta mer nyttigt och rent. Finns det några små förändringar som kan påverka ens kost som du skulle kunna rekommendera att man ändrar? :)<3

  Blända 2016-01-02 23:20:38
  Svara
  • Svar på Bländas kommentar.

   Men åh tack finis vad glad jag blir <3 Svarar på din kommentar i ett inlägg så håll utkik. Kramis <3

   idawarg 2016-01-03 21:29:53
   Svara
 • […] utmaning av det tuffare slaget – jag ska anta utmaningen från Ida Varg att lära mig gå ner i split – på riktigt. Jag ger detta ett år. Det lär behövas. Jag […]

  Forecast 2016 | Kikki Sandström ¤ Inspiratör & Coach 2016-01-02 21:55:21 http://kikkisandstrom.se/forecast-2016
  Svara
 • Toppen Ida! Vilket härligt energiknippe du är – kollade in spliten och ska ge den en chans i alla fall. I övrigt går jag vidare med min träning – på mitt sätt och njuter av det plus jobbar vidare med utveckling av min kurs-/föreläsningsmaterial om effektiv andningsteknik – 2016 ska bli ett toppenår!

  KikkiSandström 2016-01-02 20:26:58 http://kikkisandstrom.se
  Svara
 • Tack för jättebra svar! Ska absolut va med på dina utmaningar samt testa dina tips! kram<3

  Frida Eriksson 2016-01-02 18:12:59
  Svara
 • Så bra svar! 🙂 <3 kram

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-02 10:21:48 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Bra svar 🙂 God fortsättning!

  Sofia Granath 2016-01-02 09:55:42 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind