Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA I VÄRME

IMG_0048.JPGIMG_0047.JPGIMG_0046.JPGIMG_0049.JPGIMG_0051.JPGIMG_0045.JPG

God morgon mina finisar! I söndags var jag på värmeyoga på Yogahimsa med min pojkvän och hans mamma. Så himla skönt var det att komma in i värmen och sträcka ut hela kroppen. Kände mig verkligen som en ny människa efter passet! Det här är inte bikram utan det är ett pass som heter stretch & release och det är en blandning mellan styrka och stretch. I söndags hade vi mycket fokus på höfterna och gjorde en så himla skön övning där vi satte ett block på korsbenet och bara slappnade av (som på bild 2 & 3). Jag vet att den kanske inte ser så skön ut men helt seriöst höll jag på att somna sista gången vi gjorde den 😀 haha. Så nice!

Ska nog fortsätta gå på värmeyoga lite då och då för det gör verkligen gott för kroppen och speciellt under vintern då min kropp blir otroligt stel av kyla. Har ni testat yoga i värme?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Såg superskönt ut! Måste komma ihåg att testa övningen med blocket nästa gång jag besöker en yogasal.

  pilla 2015-12-29 14:31:43 http://nouw.com/runwayp
  Svara
 • Det där måste jag testa någon gång, synd bara att dom inte har det på gymmet här. Jag avskyr vintern och känner mig så himla stel så fort det blir lite kallare ute. Tror dessutom mina leder som avskyr kylan hade älskat det där..

  Therese 2015-12-29 14:26:16 http://www.theresewiksten.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Det här har inte med inläget att göra men jag undrar hur du äter på en dag i nuläget när du är vegetarian? Ungefär alltså? Jag har nämligen extremt mycket problem med min mage, har gått till supermånga läkare och gjort alla tester och undersökningar som går men de hittar inget som är fel. Jag vill gärna äta nyttigt och vegetariskt men många av de läkare jag träffar avråder från bönor, linser , kikärtor, frukt osv för att de kan öka magproblemen. Vet inte riktigt vart jag ska vända mig så tänkte om du hade några råd. Tusen tack på förhand, din blogg är bäst <3
  Kram

  Stephanie 2015-12-29 11:52:32
  Svara
 • Det ser verkligen skönt ut. Jag har inte testat yoga i värme.

  Hanna 2015-12-29 09:58:47 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Ser otroligt avslappnande ut och skönt. Hade varit intressant att testa på någon gång 🙂

  Sofia Granath 2015-12-29 09:53:05 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara
 • Ser jättehärligt ut! 😀

  Bunny 2015-12-29 09:42:48 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind