Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ HÅLLER DU DIG FRISK PÅ RESAN

morning-yoga-6morning-yoga-2thailand5power-walk-2

(reklamlänkar till Holistic)

Hej Ida! Du som reser rätt mycket, hur undviker du att bli sjuk när du är iväg?! Tex Thailand där hygienen är mycket sämre än här hemma och bakteriekulturen annorlunda? Hur brukar du tänka? Ska ut å resa snart och funderar på Lactovitals i förebyggande syfte, tänker jag rätt? Kram

SVAR: Hej! Det här året var jag i Thailand i totalt 5,5 vecka och jag blev faktiskt inte dålig i magen en enda gång. Jag kanske bara hade tur men jag tror att jag minskar risken med mina tillskott och matvanor för förr blev jag alltid dålig i magen när jag var utomlands.

Jag tar alltid goda magbakterier –> Lactovitalis när jag är utomlands och håller magen i form med –> Chlorella och –> MSM. Ser även till att hålla mig borta från det jag vet att jag är överkänslig mot så jag inte rubbar min maghälsa. Nu senast i Thailand åt jag också endast vegetarisk och till stor del veganskt. Jag åt mycket wookade grönsaker, ris, soppor, pumpa, frukter och smoothies. Thailand och speciellt Koh Tao där jag hade min träningsresa har grym mat för vegetarianer/veganer och jag saknar den maten varje dag! Så fräscht!

Sedan så har jag även alltid en liten flaska med –> Kolloidalt silver med mig som jag tar en shot av så fort jag känner mig lite sjuk av något slag. Det är väldigt effektivt mot både bakterier och virus och tar det även hemma när jag känner att jag börjar bli sjuk eller träffat någon som är sjuk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hur mycket ska man ta i en shot för att döda ev. förkylningsbakterier/liknande? 🙂

  Amanda 2016-01-07 19:55:15
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Jag mäter aldrig utan häller bara upp en liten shot. I helgen var jag med en kompis som fick maginfluensan efter jag åkt hem och då shoppade jag på bra kan jag säga och klarade mig 🙂

   idawarg 2016-01-07 21:05:06
   Svara
 • Fler kommande träningsresor till Thailand eller övriga världen? 😀

  Olivia 2015-12-29 20:23:48
  Svara
 • Hej! Jag gillar verkligen din blogg men reagerade lite på en del i detta inlägg. Kollodialt silver får inte marknadsföras som kosttillskott i Sverige, utan endast som en vattenreningsprodukt. Att rengöra med kolodialt silver har visat sig, enligt en svensk studie från Uppsala universitet, ge antibiotikaresistens. Vet inte varför du vill tipsa om att ta det som en ”shot” när det inte alls ska intas av människor. Hur tänker du kring detta?

  Stor kram!
  /Signe

  Signe 2015-12-28 19:45:53
  Svara
  • Svar på Signes kommentar.

   Det finns ett ”stort företag” som inte vill att KS säljs som kosttillskott och därmed finns de mkt lögner och falsk info om det.
   Dessa tjänar ju pengar på sjuka människor så varför göra dessa friska… KS har hjälpt mig och mina djur i mkt i många år.

   Ann 2015-12-28 23:24:07
   Svara
  • Svar på Signes kommentar.

   Hej Signe och tack snälla 🙂 <3 Jag vet att många säge det men går du in här http://www.vitamera.se/kolloidalt-silver-1-liter-46.html så kan du läsa att det inte alls är farligt för människan. Du kan även läsa mer här ion-silver.com/silver-balanserat.html

   Kram Ida

   idawarg 2015-12-28 19:49:41
   Svara
 • Du verkar vara en väldigt självsäker person, skulle du själv hålla med om det? 🙂 Och har du några tips på hur man blir det? Kram

  V 2015-12-28 16:50:09
  Svara
 • du verkar ju iaf äta jäkligt gott utomlands.. mmmh <3

  ISA 2015-12-28 15:13:11 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Looks delicious! 🙂

  Sofia Granath 2015-12-28 13:58:33 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara
 • Hur intar man msm på bästa sätt? Förstått att det inte är supergott…

  A 2015-12-28 13:27:26
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt