Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CRUNCH PÅ RULLE – FAVORITÖVNING FÖR MAGEN

IMG_8208.JPGIMG_8207.JPG

God morgon mina finisar! Har ju en paus i veckans utmaning fram till 17 januari då vi drar igång på riktigt med svettiga utmaningar och tävlingar där ni kan vinna superfina priser. SÅ taggad på att köra igång!! Men idag blor det ingen utmaning utan tänkte dela med mig av min absoluta favoritövning för magen, crunch på rulle. Man kan även använda bosuboll eller lägga något annat under ryggen men min favorit är hård rulle.

Gör så här: Lägg rullen lite ovanför svanken. Gör sedan en crunch + jucka fram bäckenet så att pubisbenet möter revbenen. Gör rörelsen sakta och verkligen hitta magmusklerna. Jag brukar ta en hand och sätta ena fingret på pubisbenet och den andra på nedersta revbenet och försöka få den att mötas. Jag kör oftast 15 sakta reps och det bränner i magen. Woohoo love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tyckte den här övningen var riktigt svår att få till. Fick mest ont i ryggen av att ligga över rullen. Måste ha gjort nåt fel 🙁

  Isflingan 2016-04-10 22:22:16
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle behöva lite hjälp.
  Jag är nöjd över mina bröst, äntligen har de växt sig till en 75c, haha! Men jag skulle så gärna vilka bli av med liiiite fett på magen.. Jag är nöjd med allt annat, men problemet är att när jag tränar så går jag ner på brösten också och på andra kropps delar, vilket jag inte vill. Vill ha lite fastare mage, That’s it. Hur ska jag göra?:/

  Kramar till dig!

  V 2015-12-28 21:18:18
  Svara
 • Bra tips, tack 🙂

  Sofia Granath 2015-12-28 11:03:40 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt