Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULFIRANDE + TRÄNINGSVÄRK

IMG_9871.JPGIMG_9868.JPGIMG_9872.JPGIMG_9869.JPG
1. Jag och julgranen // 2. Mamma, bror och pappa ♥ // 3. Familjen och kära farmor // 4. Julgranen

Hej mina hjärtan och God Jul på er! Hoppas ni haft en fantastisk julafton med massa kärlek! ♥ Själv firade jag tillsammans med mina kusiners familj, mamma, pappa, bror, farmor och mormor. Så himla mysigt! På kvällen kom även Alex över och det är första gången på 5 år vi firat jul tillsammans, då jag alltid annars brukar vara i Åmål. Ovanlig men väldigt mysig julafton.

Idag ska jag spela in videos och fix här hemma. Har typ träningsvärk i hela kroppen då jag lekt för mycket lekar med mina kusiner 😀 Haha vi var i lekparen igår och för er som följer mig på snapchat (idawarg) såg att jag körde armgång i klätterställningen. Körde den en 8 gånger + att jag hittade en pole som jag bara var tvungen att köra lite pole dance på + att jag haft stå på händertävling med lillkussen. Men träningsvärken i magen kommer definitivt från mina pole dance trick och det gör mig påmind om hur sjukt bra träning det är. MÅSTE ta tag och börja träna det igen nästa år!

Vill också säga att en ny video är uppe på min youtube HÄR och det är en vlog från min veganska brunch. Ha en fin dag älsklingar! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt