Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2 VANLIGA DAGAR I MITT LIV

Jag vet inte om ni mina bloggläsare följer mig på Youtube men just nu firar jag att jag fått 20 000 prenumeranter med att jag kör 1 video om dagen i 20 dagar. Så nu har jag släppt 2st Vloggar där ni får hänga med mig i 2 vanliga dagar i mitt liv bla. på gymmet, poddinspelning, julfest mm. Fler vides med recept, träning och mycket annat är på G och har ni önskemål på videos så kom gärna med dem 🙂 Prenumerera ni inte redan på min kanal kan ni göra det HÄR för kommer nog inte hinna posta alla videos i bloggen. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • åhh vilka mysiga vloggar! det är så härligt att se dig så glad och pigg, hoppas du gör fler snart och god jul! <3

  sofia 2015-12-23 23:05:13
  Svara
 • Älskar när du är personlig och skojar till det, så himla roligt och kul att kolla på. Vill bara krama om dig haha❤❤❤ Hoppas du får lite ledigt under julen, har mycket jobb och plugg själv så vet hur det är haha. Men de är bara kämpa på:*
  Kramis

  Vivien 2015-12-23 12:04:30
  Svara
 • Åh älskar dina vloggar, så härliga!! ❤️

  Mirjam 2015-12-23 09:06:13
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind