Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEGANSK BRUNCH

IMG_9601.JPGIMG_9602.JPGIMG_9600.JPG

Alltså jag hade världens mysigaste fjärde advent igår. Började dagen med att fixa iordning en vegansk brunch för några av mina härliga tjejkompisar och kollegor Anna, Celina, Natasha och Sabina. Det blev smoothies, te, soygurt och mitt magiska pepparkaksbröd som gick åt som smör i solsken. Har ni inte testat att baka det än så gör det nu för det är magsiskat. Ni hittar recept här.

Så himla mysigt var det och vi satt och pratade i flera timmar innan det var dags för mig att bege mig på julkonsert på hovet med min pojkvän. Åhhh jag älskar julen och så fint med julmusik. Vi ska på en julkonsert idag igen, wiii vad mys.

Har ni fått några julkänslor än? ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • men så mysig grej! så glad att jag hittade till din blogg, megafin ju 🙂

  ISA 2015-12-21 15:10:05 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Mysigt! jag har massor med julkänslor. Var i Tyskland i helgen och gick på julmarkander. 13 grader varmt men ändå.

  pilla 2015-12-21 13:00:16 http://nouw.com/runwayp
  Svara
  • Svar på pillas kommentar.

   Ja så himla mysigt att fixa en brunch, ska jag fortsätta med 🙂 Haha nej det är så varmt ute men ganska skönt ändå 🙂

   idawarg 2015-12-21 15:17:32
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind