Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIVE AWAY ♥

IMG_9639.JPG

Vänner, jag har rensat i min garderob och har nu en Give Away på min instagram (ida.warg) som ni alla kan delta i. Det enda ni behöver göra är att gå in på min instagram och kommentera under bilden varför just ni ska vinna. Jag kommer utse en vinnare på självaste julafton. Wohoo så in och tävla nu, LYCKA TILL!  ♥

(OBS! Det här är inget samarbete utan jag vill bara göra något roligt för er för att ni är bäst!)

Ni kan se alla produkterna i videon här:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Söt i tomteluva ?? stort tack för ditt svar sist om vego-mål & att skippa kött i 2016. Det blir en utmaning men är så peppad på det! Redan tjuvstartat haha. Och fortsätt lägga ut alla bra vegorecept så jag får inspo 🙂

    Lovisa 2015-12-22 11:06:34
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand