Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS BENPASS

IMG_9117.JPGIMG_9118-0.jpgIMG_9113.JPGIMG_9112.JPGIMG_9116.JPGIMG_9114.JPGAlltså AJ min bakdel!!! Var på gymmet igår tillsammans med Malin. Vi har typ gjort det som en tradition och det är så bra för mig då jag tappat lite motivationen till att styrketräna och har så mycket jobb att det enda jag hinner är att köra cardio. Men igår unnade jag mig ett längre träningspass + en god lunch efter. Jag vill också säga till alla er som mailar mig om PT eller BootCamps att jag tyvärr inte har tid över till det just nu. Hade gärna velat men måste inse att det inte finns obegränsat med tid, men jag och Malin gick i samma klass på PT-school så kan verkligen rekommendera henne då hon är grym! Om någon är intresserad kan ni maila Malin på info@heartandbody.se (Ni får 20% julrabatt på valfritt upplägg, kost, träning, online coach. Maila för mer info)

I alla fall så kan ni se gårdagens pass nedan. Vi skulle egentligen bara köra lite uppvärmning på crosstrainern men vi pratade så mycket att det blev nästan 40 min. Haha. Riktigt jobbigt för benen faktiskt! Efter det körde vi 3 benövningar och det brände ordentligt efter det. Att köra 4 set istället för 3 gör stor skillnad och att köra 15 reps gör att man får sjukt bra kontakt med muskeln. Woop!

40 min på crosstrainern 
15 rep/sida enbenspress (bild 3 & 4) 40kg X 4
15 rep/sida ben back kicks (bild 1 & 2) X 4
15 reps benspark (bild 5) X 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida!
  I våras/somras, var jag sjuk. Sjuk som i ätstörningssjuk. Jag årtingenting, och tränade massor! Vi var till en dietist som sa åt mig att äta mer och sluta träna. Problemet är att nu är det tvärtom. Jag tränar ingenting (rider dock 2-3ggr i veckan) och har börjat äta ganska mkt sötsaker (nästan varje dag..). Känner att min kropp inte mår bra, dvs att jag gått upp VÄLDIGT i vikt, är trött och tjafsig. Jag vill absolut inte komma tillbaka till min ätstörning, men inte heller vara där jag är nu! Jag vill vara hälsosam med en stark kropp som orkar rida! Hur ska jag göra? Hur ska jag sluta äta massa socker och börja träna? Är för ung för gymmet så det funkar inte. Och tro mig, jag har försökt flera ggr att bestämma mig för att lämna godiset och kakorna, men det funkar inte.. Hjälp mig! 🙂

  Anonym 2015-12-17 22:09:26
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej fina du! Jag förstår dig precis och det är svårt att hitta den där balansen. Låter som du blivit lite beroende av socker och det kan vara jobbigt att hantera. Tänk ut när det är du brukar äta sötsaker och byt ut godis/sötsaker successivt. Så om du brukar äta 1 bulle dag så börja med att äta 1/2 bulle och sedan kanske du kan byta ut bullen mot en banan osv. Minska alltså successivt 🙂 Vill du börja träna mer så häng med på alla mina utmaningar framöver. Kolla min http://youtube.com/idawarg där har jag massa träningspass du kan köra hemma utan gym. KRamis

   idawarg 2015-12-18 09:56:50
   Svara
 • Hej
  När jag gjorde crunches idag så gjorde det så sjukt ont i ryggen. Vet inte varför men jag va försiktig och tog det lugnt och fokuserad på att spänna magen. Men ju mer jag spände magen desto ondare gjorde det i ryggen .eller ah det ilade i ryggen. Vet inte om det kan va så för att jag inte tränat på länge.

  Kram

  Lotta 2015-12-17 20:43:18 http://nouw.com/Loottzz
  Svara
  • Svar på Lottas kommentar.

   Men aj det låter inte bra. Kan det vara att du har någon låsning. Kanske dags att besöka naprapaten? Sedan kommer det på söndag grymma övningar för inner core på min youtube så håll koll. Kramis

   idawarg 2015-12-17 21:20:59
   Svara
 • Hej Ida!

  Har du några tips på vad man kan göra när man är ensam hemma? Jag hatar att vara ensam och jag blir lätt deprimerad, vill inte falla tillbaka i en depression igen.. 🙁

  Kram

  Mikaela 2015-12-17 14:55:15
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej Mikaela! Läs en bok, läs bloggar, kolla youtubeklipp, städa, skriv dagbok, kolla på serier eller webTV, sticka, virka, pyssla, rita, yoga. Kramis

   idawarg 2015-12-17 21:19:38
   Svara
 • Hej!
  Jag har en liten fråga.
  Har du något tips mot detta?
  Jag har nämligen problemet att när jag är själv (hemma tex) så tänker jag på mat hela tiden. Det slutar oftast med att jag bakar något och sen äter upp allt jag bakat själv (i farten) för att efter det spy. (Så onyttigt) Så jobbigt att det alltid slutar så varenda gång fast jag försöker skärpa mig!! Normalt sett äter jag bra men så fort jag äter något sött så vill jag sluka resten av alla sötsaker i huset liksom…

  Ebba 2015-12-17 14:08:20
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba! Det låter som du hamnat i dåliga cirklar och jag tycker du ska söka hjälp för problemet hos en ätstörningklinik eller höra av dig till ex frisk och fri online. Kramis

   idawarg 2015-12-17 21:17:20
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt