Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILA, HUNDAR OCH BAKNING

IMG_8938.JPGIMG_8935.JPGIMG_8937.JPG

God kväll mina finisar! Det blev verkligen en lugn och mysig helg och massa vila! Det behövede min kropp efter omgången jag fick hos naprapaten! Haha jag var helt slut efter det då jag hade stora blockeringar som satt fast. Så går det om när man kör långflyg och sitter flera timmar framför datorn varje dag. Ska gå tillbaka en gång till innan jul och få loss resten. Så galet skönt!

Vill också säga tack för alla grymma tips om hundras. Pudel var överlägset det ni rekommenderade mest och jag träffade en supersöt aprikos pudel på mässan som jag bara ville ta med mig hem. GUD vad mjuk, snäll och fin den var! Lilla Yorkien som jag träffade på mässan var också supersöt och snäll! Åh vill ha en hund nu men ska inte förhasta något utan kolla i lugn och ro och hälsa på och låna hundar så jag säker på allt vad det gäller allergier mm. Har ni några tips på bra kennlar som säljer toypudel eller yorkshireterrier så säg till? 🙂 Sedan undrar jag också om ni har erfarenhet av kön? Vad är för nackdel med tjej/kille?

Nog pratat om hundar, igår så hade jag besök av mina kusiner och då bakade jag det godaste brödet jag någonsin har smakat! Ett banan/pepparkaksbröd och det var helt magiskt! Kommer lägga upp receptet på det i veckan så håll utkik. Idag har jag varit och hjälpt en tjejkompis filma till sin youtube kanal och nu ska jag dra iväg och träna en sväng. Tror minsann det får bli löpning! Är taggad efter en hel helg med med massa fika, glögg och stillasittande! Woop, nu kör vi! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Vart kommer er fina matta ifrån? 🙂

  Evelina 2015-12-28 18:29:40
  Svara
 • Hej!
  Jag har tre tikar, och efter dessa så blir det en hanhund. Som någon nämnt tidigare, så kan tikar vara riktigt bitchiga till och från. Och en annan skillnad mellan hanar och tikar, är att det är billigare och i regel ett mindre ingrepp att kastrera hanhundar än att sterilisera tikar.
  Ha det bra, du är bäst!

  Sofie 2015-12-16 07:01:57
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Haha jag förstår, de är väl precis som oss människor 😀 Jag fastnade verkligen för den lilla killen men alla säger att jag borde köpa en tik så ska fundera lite till medan jag övertalar min pojkvän om att köpa hund 😀 haha Tack fins <3

   idawarg 2015-12-16 15:57:31
   Svara
 • Så kul att höra att du vill skaffa hund! Det är det bästa jag någonsin gjort! Ett tips på vad du kan ha i åtanke innan du köper hund: kolla adoptionsställen med! Så många hundar har inget hem och inte alla är problemhundar. Personligen anser jag att vi bör hjälpa de hundar som verkligen behöver hjälp innan vi ”konsumerar” dem. Bara något att tänka på! 🙂

  M 2015-12-15 10:14:34
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Precis vad jag skulle skriva! Finns flera miljoner gatuhundar i ex. Thailand som behöver ett hem. Det finns mycket mer att tänka på om man vill vara medveten än att äta eko och vegetariskt. Att adoptera en vovve är ett bra val och dessutom stödjer man de fina organisationerna som tar hand om hundarna! 🙂

   Sophia 2015-12-17 08:57:30
   Svara
 • Hanar kissar myyyycket mer haha (de kan ofta kissa inne också, för att markera revir). Hanar kan vara dominanta (speciellt gentemot andra hanar) men är överlag ”snällare”, tycker jag, medan tikar ofta är lite små-bitchiga haha. Tikar löper (= har mens). Hanar blir å andra sidan väldigt ofta till sig (aka svinjobbiga och verkar endast tänka sex sex sex sex) när tikar löpe; har vänner vars hanhundar rymt då någon tik i närheten löpt. Båda ”problemen” försvinner ju dock om hunden (tik/hanne) kastreras/steriliseras. Sedan en lite töntig grej, men som iaf jag tycker är jobbigt med hanhundar, är att det ju är någonting på hundens mage (snoppen på hunden 😉 ) och den är liksom ”i vägen” när en ska bära/klappa och pussa på magen osv haha, plus att det läcker om den ibland. Eller så är det bara jag, som har tik, som är ovan med att någonting sitter på hundens mage 😉
  Finns för/nackdelar med båda könen och i slutändan är det ägaren som gör hunden. 🙂

  Emelie 2015-12-15 09:40:52
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Haha ja hanar är lite jobbigare precis som människor 😀 Tak för alla grymma tips. Känns som det är en tik jag ska ha. KRamis

   idawarg 2015-12-17 21:40:04
   Svara
 • Härligt att se dig mysa till ordentligt, det gör mig glad att se Ida vila ibland också!

  Happy training! 🙂

  Kajsa 2015-12-15 07:16:47
  Svara
 • Tikar alltså tjejer brukar vara lite lättare att hantera då hanarna (killarna) lätt kan bli lite mer dominanta och försöker visa vem som är bättre. Dock kan det variera men jag har själv haft två tikar och jag kommer nog i framtiden även välja tikar.

  PS. Hanar kissar mycket mer på promenaderna så det blir lite fler stopp

  Rebecca 2015-12-14 23:23:23
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Ja men tack för dina råd. Jag känner nog också att en tik är det rätta för mig 🙂 Haha känns som att hundhanar är lite som människohanar 😀 Kramis

   idawarg 2015-12-17 21:38:57
   Svara
 • Tänk också på att allergiker ofta kan reagera mot valpar då deras päls är lite annorlunda från de vuxnas. Min granne tex som köpte en bichon frise för tre år sen var allergisk mot sin hund första året sen gick det över och nu är det inga problem. 🙂

  Hej 2015-12-14 22:15:19
  Svara
  • Svar på Hejs kommentar.

   Ja men det har jag tänkt på för jag passade en pomeranian valp och kände av den men känner ej av vuxna. Konstigt! Kramis

   idawarg 2015-12-17 21:38:01
   Svara
 • Hej Ida! Du ger mig inspiration i min vardag! Du verkar som en riktigt genom-go tjej.
  Jag har kollt på dina tröningsvideos och tagit tips ifrån dom. Nu är jag gravid och undrar då om du skulle kunna göra ett gravid-träningsklipp eller liknande 🙂 kram!

  Hanna 2015-12-14 20:55:29
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna och tack snälla vad glad jag blir att höra och stort grattis till graviditeten! Wohoo 🙂 Jag tror absolut att du kan köra många av mina videos även fast du är gravid, Skippa crunches och byt ut de övningarna som känns obekväma. Kramis

   idawarg 2015-12-15 19:56:07
   Svara
 • Hej, jag själv har två stycken toy pudlar och en dvärg pudel. Våra toy pudlar kommer från Västerås från jedalins kennel och dvärgen från Örebro från Medevis kennel. Det är verkligen underbara hundar och jag rekommenderar starkt att skaffa en, dock måste man komma ihåg att pälsen växer så man måste borsta samt klippa ganska ofta! Men utöver det är mina pudlar det bästa som hänt mig! 🙂

  Sara 2015-12-14 20:09:57
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Men alltså åh vad härligt att höra och tack för tipset! Har du tjejer eller killar? Jag träffade massa små Yorkies idag och de var också helt fantastiska och kände ingen allergi alls. Hade tänkt att jag ville ha en tjej men fastnade för en kille.:)

   idawarg 2015-12-14 20:19:58
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt