Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR MAN LÄR SIG GÅ NER I SPLITT

hur-man-lar-sig-ga-ner-i-splitt

God morgon mina älsklingar! Ny vecka och dags för en ny fantastisk utmaning! Denna veckan så tänkte jag att vi ska köra lite stretch  och inte vilken stretch som helst utan mina bästa övningar för att förbereda/komma ner i splitt. Man behöver inte vara supervig för att göra det här utan poängen är att man ska bli vigare, så alla kan vara med 😉

Jag utmanar er att köra de här stretchprogrammet minst 4 gånger innan veckans slut. Glöm inte tagga alla era hälsobilder med #wargpower så kommer jag välja ut mina favvisar i slutet av veckan. Så vilka är på veckans utmaning? Nu jäklar kör vi!

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilken jävla röv du har i den sista strechövningen???

  Röv 2016-01-05 15:00:19
  Svara
 • Åhhh kanonbra video! Ska öva 😉 Kan du inte göra en bra stretchvideo om hur jag kan få mina benböj att bli djupare? Jag kan bara böja till en viss del sedan vill jag lyfta på hälarna..

  Natta 2015-12-15 07:17:06
  Svara
 • I’m in! Jag har däremot inte allt för höga förhoppningar om att faktiskt lyckas gå ner i split, med tanke på att jag aldrig ens varit nära trots nästan 10 år av cheerleading.
  Jag har hört att vissa är skapta på ett sätt som gör det omöjligt och jag misstänker att det är fallet med mig hehe:P

  Therese 2015-12-14 15:35:11 http://www.theresewiksten.se
  Svara
 • Åh jättebra video! Har tidigare kunnat gå ner i split men sen slutade jag träna under några år och nu håller jag på att lära mig gå ner i både split och spagat igen haha ?

  Anna 2015-12-14 14:10:54 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
 • Åh jag vill så gärna komma ner i split igen men så fort jag gör framsteg så sträcker jag mig! Hur försiktig jag än är! Och då är det bara att vänta i hundra år och sen börja om från början…. Det är så tråkigt 🙁 sträcker mig så lätt. Och jag pressar inte ens så hårt. Ändå blir det så.

  Edith 2015-12-14 12:40:22 http://dithness.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Om man inte har tillgång till gym under två månader men vill träna o gå ner i vikt (bränna fett) har du någon bra träning/eller bra övningar som bränner fett, men som man kan träna hemma?

  sara 2015-12-14 10:41:15
  Svara
 • Hej Ida! En konstig och lite genant fråga: har du hört talas om coregasm? Alltså att man kan komma vid viss typ av träning, främst magträning då. Råkade av en slump läsa om detta igår och blev lite nyfiken på hur vanligt detta är.

  Leja 2015-12-14 08:21:45
  Svara
  • Svar på Lejas kommentar.

   Hej Leja! Ja dets har pga. att flera läsare skrivit till mig och frågat om det då de nämligen får det. Jag själv har aldrig varit med om det och jag vet faktiskt inte hur vanligt det är 🙂

   idawarg 2015-12-14 09:02:39
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind