Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BER OM URSÄKT ANGÅENDE BODYJAM

stadium-2

God morgon alla mina finisar! Jag måste börja med att be om ursäkt för mitt inlägg om BodyJam som någon uppfattade fel, vilket jag kan förstå. Det var lite klantigt formulerat av mig och jag menade inget illa mot varken BodyJam eller till er som går/undervisar i det. Det jag skrev i inlägget var bara min personliga åsikt om hur roligt jag tyckte det var och absolut inget om hur bra/dålig träningsform det är. Jag kan säga att jag var nog den som var svettigast och flåsade mest där inne så bra träning är det absolut och om man tycker det är kul så ska man absolut köra på. Jag är nog fel person att fråga då jag är ganska kräsen på just dansklasser då jag dansat länge och även om jag gillar dans så gillar jag tex. absolut inte alla dansformer/klasser. Smaken är ju som baken och den träningen/klassen jag gillar kanske inte alls faller er i smaken.

Att ha en blogg är inte alltid lätt och jag är människa och kan vara trött, slarvig och göra fel. Sedan kan man heller inte alltid vara alla till lags även om jag gärna skulle vilja. I alla fall så ber jag om ursäkt om någon tog illa upp och jag vill bara förtydliga att jag inte har något emot gruppträning. Jag ska fortsätta gå och testa olika klasser och kommer nog hitta någon klass/lärare jag gillar tillslut. Ni får gärna tipsa mig om ni har någon favorit 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Jag missuppfattade inte alls ditt inlägg. Och du svarar så bra på kommentarer!
  Ett tips är boxning. Det är sååå himla roligt 😀
  Kram på dig <3

  Jenny 2015-12-11 22:26:46
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Men åh tack finis vad skönt att höra! Ja boxning tror jag att jag kommer älska! Ska absolut testa det 🙂 Kramis

   idawarg 2015-12-12 09:05:03
   Svara
 • 1) att tycka att det är okej att hänga ut andra instruktörer på nätet är elakt, respektlöst och inget annat än ren mobbing! Framför allt om du själv är instruktör (@ Matilda). Hur skulle du känna om det var du? Hur tror du att din statistik och ditt deltagande skulle se ut efteråt…

  2) att en person tycker och tänker saker och sedan skriver om det på nätet kan få stora konsekvenser. Det är lätt att skriva när man sitter hemma och stirrar in i skärmen, troligen tänker man aldrig på konsekvenserna. Kan man inte säga det man känner och tycker till någon ”Face to Face” borde man inte skriva någonting alls. Det är ungefär som att göra slut via sms, otroligt fegt.

  3) varför bryr sig alla så mycket om vad alla andra tycker? Varför inte hitta en träningsform som passar dig och vara nöjd med det? Vad spelar det för roll vad alla andra tycker?
  Mao, varför måste du läsa bloggar för att må bättre!?

  NoOneYouKnow 2015-12-10 21:06:24
  Svara
  • Svar på NoOneYouKnows kommentar.

   1. Nej hänga ut en person skulle jag aldrig göra och som jag skrev ovan så var det ej instruktörens fel att jag inte gillade passet.
   2. Jag skrev egentligen inget hemskt utan bara att jag inte tyckte ett pass var roligt men 1 person tog det på fel sätt. Jag har ju min blogg för att skriva om det jag gör, mina åsikter och recensera saker så egentligen har jag inte gjort något fel men ville ändå be om ursäkt om någon missuppfattade.
   3. Det förste inte jag heller. Alla tycker vi olika och jag skulle inte sluta yoga eller dansa Pole Dance bara för att någon annan säger eller skrivet att det är tråkigt.

   idawarg 2015-12-10 21:22:33
   Svara
 • Vad hette instruktören du körde för? 🙂 älskar gruppträning och framförallt bodyjam (är instruktör i det också) men det är som du säger individuellt om man gillar gruppträning men också på instruktören. 45% av deltagarna går enbart pga instruktören så den biten är superviktig, jag går bara på pass med mina favvo-instruktörer 🙂

  Matilda 2015-12-10 20:35:03
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Oj det kommer jag faktiskt inte ihåg och det var inget fel på henne alls utan mer det förkoreograferade passet som jag inte gillade. Men jag är otroligt kräsen när det gäller dans då jag kört en hel del dansklasser i mitt liv 🙂 Ja instruktören är otroligt viktig och det gäller att hitta sina favoriter 🙂 KRamis

   idawarg 2015-12-10 20:41:48
   Svara
 • Du ska inte behöva känna så, jag missuppfattade det i alla fall inte. Kör på det du älskar och stå för vad du tycker och tänker!! <3

  Sandra 2015-12-10 16:39:40
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Men åh tack vad glad jag blir att hörs och bra att du inte missuppfattade mig. Jag ska stå på mig <3 Kramis

   idawarg 2015-12-10 20:24:14
   Svara
 • Läste inte inlägget och det verkar vara raderat nu men vad fan, du har rätt till din åsikt! Alla kan inte tycka likadant. Du ska inte behöva behaga alla, var dig själv och säg vad du tycker i fortsättningen också! Tack för att du inspirerar! Kram på dig

  Maja 2015-12-10 16:18:56
  Svara
 • Du behöver inte be om ursäkt för hur du har upplevt ett träningspass! Att du berättar hur du kände, hur du tyckte det var och om det var något för DIG så är det alltid DINA tankar och känslor, som ingen annan kan påverka! Jag själv kör bara gruppass då jag älskar det och har äntligen hittat rätt inom träningen FÖR MIG. Kan aldrig tala för någon annan. Däremot brukar jag som instruktör uppmana alla om att det tar 3-6 gånger (inom varje Les Mills pass) innan man kanske får en uppfattning om det, eller ens lär sig känna stegen. Sedan är det upp till var och en och känna efter.. Är det här något för mig?

  Du är grym på det du gör och inspirerar mig till träning (även inom kost) utanför passen! Som jag vet behöver för att utvecklas och bli starkare! Be aldrig om ursäkt för att du är DU.

  Tack 🙂

  Helen 2015-12-10 16:03:56
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Men åh tack fina du vad glad jag blir att höra <3 Jag ska ge gruppträning mer chanser och jag tror det handlar mycket även om läraren 🙂 <3 Tack snälla! Kramis

   idawarg 2015-12-10 20:22:59
   Svara
 • Soma Move, måste du testa. Grym funktionell träning som är as jobbig. Du gillar ju yoga så tror att detta skulle passa dig. Perfekt komplement till annan träning och man blir grymt stark!

  Emelie 2015-12-10 12:34:38
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Men åh bra tips. Finns det på sats? Kramis

   idawarg 2015-12-10 12:50:37
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Vet inte om det finns kvar på sats, kolla på somamove.com där ska alla center som har det finnas. Sen finns det på yogobe också, men jag tycker det är roligare att köra ”på riktigt” yogobe passen är lite kortare. Sen finns Soma Mind också när man behöver återhämtning. 🙂

    Emelie 2015-12-10 17:51:29
    Svara
 • Tycker inte du ska behöva be om ursäkt, alla tycker vi olika! Jag kan tycka det är kul ibland men beror HELT på instruktören.. Gick en gång på en klass där tydligen alla andra som var där var ”stammisar” och blev nästan hånad för att jag var ny och inte fattade hur man ställde in cykeln …. Kram

  Lovisa 2015-12-10 11:18:12
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ja jag håller med. På det BodyJam passet jag gick på så kunde alla koreografin och de bara körde på. Säger bara att TUR att jag tidigare dansat annars hade jag varit HELT lost! Haha Kramis

   idawarg 2015-12-10 12:51:33
   Svara
 • Ida du MÅSTE testa grit!!! HIIT i 30 min, så jäkla roligt och effektiv träning 😀 annars rekommenderar jag också funktionella träningspass om ditt gym erbjuder detta 🙂 Kram!

  stina 2015-12-10 08:11:14
  Svara
  • Svar på stinas kommentar.

   Ja men jag har hört om det och jag är verkligen sugen på att testa 🙂 Ska kolla upp det 🙂 <3

   idawarg 2015-12-10 21:19:04
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind