Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÄRLIGASTE TRÄNINGSPASSET PÅ LÄNGE!

IMG_8567.JPGIMG_8566.JPGIMG_8564.JPGIMG_8565.JPG

(AdLinks) Tights – HÄR // Tröja – HÄR // BH/Top – HÄR // Skor – HÄR // Vattenflaska – HÄR 

God morgon mina finisar! Hur är läget? Själv mår jag toppen och är uppe med tuppen idag för att dra iväg och filma in en superrolig sak som ni kommer få ta del av i januari. Det är nämligen så att det kommer vara jätteroliga aktiviteter med tävlingar om superfina priser mm. i januari som ni inte vill missa! Woop! Jag är själv lite avis på er som kommer ha möjlighet att vinna så mycket fint!

I alla fall så var jag och körde ett härligt pass i måndags som jag glömt berätta om. Jag tränade inte på hela helgen så hade så himla mycket myror i benen. Laddade upp med mangoglass till lunch och efter det hade jag så mycket energi att det blev en hel timme på bandet. Körde…

5 min power walk uppvärmning
Intervaller: 2 min springa + 1 min gå X 50 min
5 min power walk nedvarvning

Lyssnade på podd hela tiden och tiden bara flög iväg medan svetten rann. Ett av de skönaste träningspassen på länge! Älskar när det händer! Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt