Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR SKA VI FIRA 20K?

20k

Hej mina finisar! Har precis kommit hem efter en dag fylld av möten + inspelning av nya videos till min youtubekanal. Vet inte om ni bloggläsare kollar på min youtube men jag har lagt ganska mycket tid där det senaste och är snart uppe i hel 20 000 prenumeranter! Hur galet?! Wohooo! För att fira detta så har jag tänkt att göra något kul så kom gärna med förslag på vad ni vill se och hur vi ska fira?! Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Fira med att arrangera en träningshelg?!?! 😀

  Emelie 2015-12-10 17:25:47
  Svara
 • Stort grattis Ida! Jag skulle tycka att det var superkul om du kunde ringa till några av dina följare! <3

  Mirjam 2015-12-09 07:19:29
  Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Men åh tack finis och det är många som önskat det så får se om jag kanske får tummen ur och vågar 🙂 <3

   idawarg 2015-12-09 20:06:35
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga som jag jättegärna vill få svar på. Jag har på senaste tiden gått ner lite i vikt och blivit smalare kring överdelen och midjan. Dock tycker jag att jag blivit lite oproportionerlig. Jag är betydligt bredare kring höfter och lår. Jag har inte ”tjocka lår” men jag är på något sätt väldigt bred. Hur ska man träna och äta för att forma kroppen mer proportionerlig?

  Tacksam för svar.
  Kram.

  Ebba 2015-12-08 20:12:54
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba! Det låter som du har en päronformad kropp vilket är väldigt vanligt för tjejer och så himla vackert. Om det är höfterna som är breda kan det vara svårt att träna sig smalare men för att få det lite mer proportionerligt så kan det vara fint att träna axlar och rygg större så du blir som ett timglas. Då gäller sturketräning för rygg och axlar 🙂 Kramis

   idawarg 2015-12-08 20:20:03
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind