Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING OCH HÄNG

IMG_8210.JPGIMG_8209.JPGIMG_8211.JPGIMG_8205.JPG

Igår mötte jag upp finaste Alexandra för en lång lunch och sedan träning. Så himla trevligt att ha sådana dagar då man blandar jobb och häng och så härligt att ha en ”arbetskamrat” som man verkligen trivs att hänga med. Haha känns så kul att kalla Alex för arbetskamrat men det är hon ju faktiskt för vi är ju anställda av samma företag. Körde ett härligt pass som ni kan se nedan och jag är minst sagt lite stel i kroppen idag vilket känns skönt. Har ju inte kört styrketräning på ett tag så det räcker ju nästan att jag lyfter ett mjölkpaket så får jag träningsvärk 😀 Haha inte riktigt men nästan 😀

Hur mår ni mina vänner? Någon som ska köra fredagsfys idag? ♥

Gårdagens träningspass:
15 min power walk 15% lutning
15 rep hängande rodd X 3
8 rep/sida kejsaren X 3
15 rep liggande lår curl X 3
Superset: 8 rep enarms latsdrag + 15 rep rotation cable cross X 3
12 rep maskin baksida axlar X 3
10 rep benpress 1 ben X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Heej!
  Vad tycker du är bättre benpress eller squats? Du är bäst kram! <3

  Amy 2015-12-05 20:45:57
  Svara
 • Så fina tjejer! 😀

  Bunny 2015-12-05 12:27:35 http://bunnydrugzb.blogg.se
  Svara
 • Åh vad kul! Jag har både ridit och tränat på gym idag! 😀

  Sara 2015-12-04 22:41:37 http://photogra.blogg.se/
  Svara
 • Kuuul!!

  emma 2015-12-04 19:48:46 http://daylife.se/emma
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har tränat ”seriöst” i ca 3 månader nu och gått ner 7 kg vilket jag är supernöjd med, om man nu ska titta på vågen. Däremot så har såklart även rumpan åkt på stryk, alltså blivit mycket, mycket mindre än förut. Jag tränar tungt när jag kör ben/rumpa, men den fortsätter bara bli mindre. Har du några tips på hur jag ska få det att gå åt andra hållet? Äter jag för lite? Tränar jag fel? Uppskattar verkligen tips då jag inte längre vill gå ner i vikt utan bygga upp mer muskler, och få den där drömbootyn!

  Kramar i massor <3

  Emma 2015-12-04 14:48:09
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! jag förstår ditt problem och antagligen är det för att du äter för lite. Du tappar fett på rumpan och äter kanske för lite för att musklerna ska byggas upp. Testa öka intaget av mat. Kramis

   idawarg 2015-12-06 12:03:52
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind