Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖPNING OCH HOTELLFRUKOST

morgon-traning-1 morgon-traning-2 morgon-traning

Körde ännu en morgonträning i London innan vi drog till flygplatsen. Hade tänkt att köra sköna intervaller men de hade någon modern touch screen som var jätte seg så tog 40s att växla mellan intervallerna så jag sket i det och sprang 30 min i sträck istället och det gick hur bra som helst! Det trodde jag inte jag skulle fixa faktiskt och speciellt inte innan frukost. Haha. Snacka om att den magiska hotellfrukosten sedan smakade bra! Det blev turkisk yoghurt med massa granatäpple, pumpafrön, skivad banan och sedan grapefrukt, annanas och massa te. MUMS! Hotellfrukost är ju så nice!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • vart kommer dina fina tight ifrån? ser super sköna ut 🙂

  isabelle 2015-12-03 13:14:18
  Svara
 • Hej Ida! Det här med att tänka att man äter bra 80% av tiden och resterande 20 kan man äta något som inte är lika bra låter ju jättebra. Men hur funkar det egentligen? Är det 80 och 20% varje dag eller ska man tänka 80% bra i veckan eller hur funkar det? Känner att man kan tolka det lite hur som helst och på så sätt få dom där 20% att kanske egentligen bli lite mer än 20. Min fråga är helt enkelt hur funkar dom där 80 och 20% rent i praktiken? Skulle du kunna ge lite exempel så att man faktiskt förstår? 🙂
  Sen undrar jag om du har något tips mot svullna ben. Blir alltid väldigt svullen dagen efter jag tränat så då känns det ibland jobbigt att träna för att jag inte vill bli så svullen dagen efter. Något tips mot detta? Kram!!

  emilia 2015-12-02 15:34:25
  Svara
  • Svar på emilias kommentar.

   Hej Emilia! Det där med 80/20 är det du själv som helt enkelt får bestämma. Jag kör det varje dag och det är inget som jag mäter utan har det bara som ett sätt att tänka för att bli mer avslappnad. Känner jag för att äta choklad, kakor mm så gör jag det eftersom jag resten av dagen ätit bra eller om jag väljer att äta vitt ris eller bröd till min mat så tänker jag att min grönsaks wook till riset är bra och då gör det inget. Eller om jag ätt onyttigt i 2 dagar så tänker jag att det gör inget för då äter jag bara bra mat resten av de 5 dagar som är kvar på veckan. Hänger du med? Inga regler utan bara ett tankesätt 🙂 Man blir svullen av att träna, det blir jag med och finns inte så mycket att göra åt det. Kör jag väldigt tungt/hårt så blir jag mer svullen så det är väl i så fall att minska intensiteten. Kramis

   idawarg 2015-12-02 18:08:48
   Svara
 • Jag är inte så mycket för hotellfrukost, mest för att jag är så nojig med allt som jag inte har tillagat själv >.<

  Mrs Muller-Sandvik 2015-12-02 12:38:53 http://juliamullersandvik.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind