Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_7815.JPGIMG_7814.JPGIMG_7816.JPG

Alltså veckans bilder från #wargpower har jag lust att skriva ut och sätta upp på väggen hemma!!! ♥ Så snygga bilder!!! Tack alla fina ni för att ni delar med er av sådan inspiration. Idag kommer ännu en härlig utmaning upp på min youtube HÄR och det kommer bli ett underbart jobbigt pass för magen, precis som ni önskat! Hoppas ni alla är på?! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej ida <3

  vill först tacka för en otroligt inspirerande blogg. du verkar så himla genuin, gullig och sund!
  Här kommer en fråga;
  Jag är inte stockholmare från början utan har flyttat hit från en mindre stad. Är otroligt social och pratglad, men tilll och med jag har svårt att hitta nya vänner här i stockholm, det känns som om människor som bor här har redan sitt umgänge, sina vänner och inte är så intresserade av att träffa nya människor. Har du några tips?

  KRAM

  hanna 2015-11-29 15:55:48
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   Hej Hanna och tack snälla vad glad jag blir!! <3 Jag förstår precis vad du menar då jag kände lika dant när jag flyttade hit. DEt lossnade för mig direkt när jag började plugga och jobba. Sedan när jag började träna på gym hittade jag ännu mer härliga vänner där. Ett tips är att gå någon kurs i något du gillar eller hänga mycket på gymmet och Våga ta första steget. Du kommer hitta vänner 🙂 <3 Kramis

   idawarg 2015-11-29 16:45:36
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt