Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN FÖDELSEDAG ♥

IMG_7868.JPGlondon-9IMG_7866.JPGIMG_7867.JPGlondon-4london-10londonlondon-7london-8london-11

Hej mina hjärtan! Vill först bara säga TACK för alla grattis och fina ord på min dag ♥ Det värmer så! Sedan måste jag bara berätta om min födelsedag igår som var helt magisk! Började med ett träningspass följt av frukost. Sedan begav jag och min pojkvän oss till Arlanda för att åka till London. Har nämligen fått en weekend av honom i present. Så himla trevligt!

Jag har så himla länge velat ha en Chanel väska och hade bestämt att kolla på en nu i London. När vi landade frågade jag lite snällt om vi kanske skulle kunna hinna kolla lite i en butik innan middagen. Fick inte så bra respons av min pojkvän så då tänkte jag att han inte var så pigg på det. Vi satte oss i en taxi mot hotellet. När chauffören stannade så såg jag en stor Chanel butik och tänkte ”shit vilken tur att det ligger en Chanel butik precis vid vårt hotell!”. Haha så var ju inte fallet utan min fina pojkvän hade ju beställt en taxi till butiken. Prövade massa olika och kom fram till att en svart/guld Classisc var exat det jag ville ha! Jag är helt kär och galet lycklig! Nu ska jag fortsätta njuta av London. Ha en fin lördag mina finisar! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Ida! Grattis på födelsedagen i efterskott!
  Ska nämligen också till London för lite jul shopping och blev så himla exalterad när jag såg bilden med massor utav jultröjor och kläder!
  Kommer du möjligen ihåg vad det var för butik eller vart den låg?
  Kram:)

  Clara 2015-11-30 21:57:21
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   Men åh tack finis 🙂 <3 Det var igen affär utan ett stånd vid en julmarknad vid Hyde park 🙂 Kramis

   idawarg 2015-12-01 17:59:48
   Svara
 • Du har köpt min absoluta drömväska. Jag funderar själv på att köpa den i USA. Vet du om den är billigare utomlands? Hur mycket fick du betala för din väska? Jag kan inte hitta priset på den någonstans. Tacksam för svar!

  Louise 2015-11-29 13:58:29
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Ja alltså det har varit min drömväska så länge och är så himla glad att jag äntligen köpt den. Jag tror den kostar lika mycket överallt faktiskt. DE brukar ha bra koll på det där. DEn kostade en hel del, 41 000kr :S Kramis

   idawarg 2015-11-29 16:47:49
   Svara
 • Hej Ida! Du gör verkligen ett grymt jobb med din blogg!

  Nu till en lite tyngre fråga. Hur vet man hur länge man ska vara ”stark”. Jag vill inte vara den som folk ser som den som klagar på allt. Därför håller jag oftast god min även om det känns som att livet ibland går emot mig. Nu är det så att på grund av mycket plugg på distans och endel jobb så känns det som att jag tappar hela mitt sociala liv. Jag gillar att träna och ibland är det enda sättet att kunna hålla stressen i schack så jag pressar in det med i ett redan fullspäckat schema. Men hur gör man när man känner att allt börjar falla. När betygen inte riktigt sitter, jobbet går sådär, träningen ger inga resultat och det sista man vill är att trycka ner sin omgivning som man ändå väldigt sällan hinner träffa ordentligt? Känner mig lite fast i ett hav av stress och krav, utan att åstadkomma någonting … Hade varit skönt att höra lite sunda tankar kring allt detta.

  Kram!

  Evelina 2015-11-28 21:32:18
  Svara
 • Vart har du köpt klänningen? Jättefin!

  Frida 2015-11-28 20:46:32
  Svara
 • Wow så fin! Vilken storlek är det?

  Lina 2015-11-28 20:26:17
  Svara
 • Snygg väska! Hoppas ni har det super i London! Vad tycker du om FEMIMAL? 🙂

  Jolina 2015-11-28 18:33:04
  Svara
  • Svar på Jolinas kommentar.

   Hej Jolina! Vi har det toppen 🙂 Jag har inte testat Femimal så vet inte, men jag tycker Alexandra gör ett bra jobb 🙂 Kramis

   idawarg 2015-11-28 18:39:08
   Svara
 • Stort grattis i efterskott finaste Ida! Så glad för din skull att du hade en sån fantastisk dag! Och väskan är ju bara så snygg! Kärlek <3

  Jenny 2015-11-28 15:49:07
  Svara
 • Åh, vad roligt! Grattis i efterskott! Väskan är riktigt fin 🙂 Du är helt fantastisk!

  Sandra 2015-11-28 13:12:46
  Svara
 • Åh så härligt med London! Älskar verkligen den staden! 🙂 Stort grattis i efterskott fina du! <3

  Neta - träning och hälsa 2015-11-28 12:25:10 http://netas.nu
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind