Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYA FRILLAN

rapunzel2rapunzel3rapunzel1rapunzel

Igår var jag hos bästa Rapunzel och fixade mitt hår. Är så sjukt nöjd och har en plan med min frisör där att jag ska börja spara ut min egna hårfärg som en ombre. Men jag ska göra det successivt så nu har vi börjat slinga och kommer att göra mindre och mindre slingor för varje gång så det tonas ut. Känns så bra för jag gillar verkligen min egna lite råttfärgade ton som blir solblekt på sommaren.

Sedan satte vi även i lite tejp (4 slingor) som förtjockning endast där fram. Jag har ganska uppklippt där fram och vill ha längre just där så då passar det perfekt att fylla ut med lite tejp. För er med skandinaviskt hår kan jag verkligen rekommendera att förlänga/förtjocka håret med tejp då det inte alls sliter på håret. Jag älskar det!!!

Träffade även världens sötaste hund på salogen! Hur söt?! Vill ha!!! ♥ Puss, I

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Sjukt snyggt! Kort hår passar dig sååå bra (fast du är såklart ursnygg i längre också!!) <3

  Mirjam 2015-11-25 16:54:46
  Svara
 • väldigt snyggt!

  clara 2015-11-25 16:54:23 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Skitsnyggt! Älskar längden och håller verkligen med angående färgen. Jag har min egna (också råttfärgat, hehe) färg som vuxit ut och lite ljusare slingor som mynnar ut i en jämnare ljusfärg längst ned 🙂 ser naturligt ut och behöver knappt göra något med håret bortsett från att klippa.

  Josefine 2015-11-25 14:05:24 http://nouw.com/josefineso
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Men åh tack finis! Ja exakt så som du beskriver vill jag ha det. Är trött på att färga och slinga så mycket utan vill att det ska se naturligt ut 🙂 <3

   idawarg 2015-11-25 15:35:27
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt