Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOT YOGA

bikram-yoga-4bikram-yoga-1bikram-yogabikram-yoga-2

I söndags hängde jag med min pojkvän och hans mamma på 90min yoga i värme. Det är inte bikram yoga utan det heter stretch och release och är en blandning mellan styrka och stretch. Passet ser olika ut varje gång men just nu i söndags så körde vi en slags cirkelträning då vi gjorde varannan styrka och varannan stretch. Jag tror att det är 40 grader och för mig är det typ jobbigt att ligga still i den värmen så jag var ju helt genomsvettig efter.

Men superkul var det i alla fall och väldigt skönt att bli riktigt varm nu när det är så kallt ute 🙂 Har ni testat att yoga i värme? Gillar ni det? Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida!
  När jag kör intervaller på löpbandet ( 1 min gå sen 1 min springa/löpa) i 30 min så blir jag mycket svettigare än när jag kör 45 min på crosstrainern. Men på crosstrainern står det att jag bränner mellan 650-750 kalorier på 45 min. När jag kör intervaller i 30 min på löbandet så bränner jag mellan 350-380 kalorier. Hur kan det bli så? Känner mig mycket tröttare och att jag presterat bättre när jag kört intervaller än crosstrainern. Snälla kan du förklara

  sara 2015-11-24 11:57:51
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Hej Sara! Kaloriräkningen på konditionsmaskinerna kan du absolut inte lita på då de inte stämmer alls. Alla förbränner olika beroende på kondition, vikt mm. Så strunta i det och kör på det du vill köra istället. KRamis

   idawarg 2015-11-24 14:20:49
   Svara
 • Hej, vad fina bilder! Var ligger denna värmestudio?
  Kram!

  Sara 2015-11-24 11:15:09
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Sara, det är ett jättefint ställe som heter Yogahimsa och ligger på Östermalm. Min personliga favoritklass är Bikram yoga i 40 graders värme. Det är sååå skönt att gå in i värmen nu när det är kallt ute!

   Lina 2015-11-24 14:26:00
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack finis 🙂 Den heter Yogahimsa och ligger på Östermalm. SUperfin! 🙂

   idawarg 2015-11-24 14:19:09
   Svara
 • Ida kan inte du förklara för mig vad skillnaden mellan ”split squats” och ”lunges” är? Fattar ingenting…

  FIT by Emma Hå 2015-11-24 10:50:51 http://fitbyemmaha.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind