Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RAW PAD THAI – RECEPT

recept-raw-pad-thai

God morgon mina hjärtan! Fredag igen, whooo! Jag är just nu i full gång i mitt kök och har gjort ännu en matlagningsvideo till er och denna gången blev det en Raw Pad Thai. Bjöd min pojkvän på denna och den fick högsta betyg av honom och han sa att det är hans nya favoriträtt 🙂

Rätten är superlätt att göra och jag använde min nya Spagetti skärare <– LÄNK. Jag har länge velat ha en sådan så jag kan göra spagetti av grönsaker och hittade denna grymma på Fyndiq för bara 149kr. Sedan använde jag också en avokadoskärare <– LÄNK, Vitlöksrivare <– LÄNK och äntligen har jag köpt mig en köks våg <– LÄNK. Så himla nice!

I alla fall så är receptet galet gott, nyttigt och superlätt att göra så tycker verkligen ni ska testa 🙂 Puss, I

(Video i samarbete med Fyndiq)

Kolla på videon HÄR! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • IDA det såg sååå gott ut, speciellt dressingen! Vill göra det till lunch idag!! haha men hinner inte handla innan det. tips på alternativ till tamari & agave sirap? Har fiskolja och oystersauce hemma… kanske funkar..? Kommer ju sakna sötman dock :/ KRAM

  magda 2015-11-20 09:38:18
  Svara
  • Svar på magdas kommentar.

   Hej Magda! Ja det är så galet gott!!! 🙂 Du kan köra ex soja och honung istället. tamare är som en glutenfri soja. Kramis

   idawarg 2015-11-21 10:43:16
   Svara
 • Såg sjukt gott ut! Men kan du skriva receptet nånstans med mått och ingredienser, vad hade du i efter tamaris?☺️

  Malin 2015-11-20 09:34:07
  Svara
 • Jag hade tänkt o gå efter ditt 10 veckors löpnings schema. Jag brukar springa o powerwalka på löpband. Finns det något speciellt tempo och lutning på löpbandet som du rekommenderar till en nybörjare?

  sara 2015-11-20 08:27:17
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Hej Sara och vad kul! Löpschemat är grymt! 🙂 Alla är så olika så svårt att säga men till en nybörjare så började hon gå på 5-6km/h och joggade på 8-9km/h. Själv går jag på 7km/h och springer på 10-12km/h. Kramis

   idawarg 2015-11-20 09:40:20
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind