Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TAGIT UPP LÖPNINGEN IGEN

lopning

Hej mina finisar! Är tillbaka i Sverige nu och sitter i cafeterian på mitt gym, jobbar och dricker chokladsmoothie. Det är livet det kan jag säga 😀 haha. Håller på att klippa en videoblogg från Dubai som kommer komma upp i början av nästa vecka. Garvar så mycket åt mig och Natasha, vi är så knasiga! 😀

I alla fall så har jag tappat lite suget på styrketräning och är mer peppad på att svettas, så jag har tagit upp löpningen igen. Efter all löpning i våras så fick jag problem med ett knä och en fot så måste ta det superduper lugnt! Just nu kör jag att jag springer 1 min och går 1 min. Testade att springa 2 min i sträck men då kände jag direkt av mitt knä så ska ska hålla mig på 1/1 i några veckor så kroppen vänjer sig. Men det är bara nice. jag har inget mål med att klara en viss sträcka eller tid utan springer bara för att det är skönt att röra på mig. Prefekt att lyssna på en podd när man springer. Ni kan se mitt pass nedan.

5 min power walk 7km/h och 1% lutning

1 min löpning 10-11km/h + 1 min power walk 7km/h på 1% lutning X 40 min

5 min power walk 6,5km/h 15% lutning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Duktiga du!

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2015-11-21 21:24:53 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Jag vill kunna springa minst 10 minuter utan att stanna, men jag kan springa max 2 minuter sen måste jag sänka tempot o börja gå fort. Men har du något tips på vad jag kan göra så jag kan springa eller jogga i minst 10 minuter utan att pausa/sänka tempot?

  sara 2015-11-19 22:13:52
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Ja har bästa tipset och det är att följa min 10 veckors löpschema som du hittar under kategorin #wargrun här på bloggen. Funkar för nästan alla och efter 10v kommer du kunna springa 30min 🙂

   idawarg 2015-11-19 22:35:51
   Svara
 • Gött! Löpning är så härligt. Hoppas knät håller och låter dig springa längre! 🙂

  Träningsblogga - Ida 2015-11-19 19:30:59 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Hej Ida,
  När jag tränar så börjar min höft knäppa/hoppa då jag gör olika övningar där höften inblandad, vet du vad jag kan göra åt det? Jag har nu börjat få en konstant lindrig smärta, inte så att jag behöver ta några värkmediciner men ändå att jag känner av de konstant. Har du kanske några bra övningar så att man kan träna upp höften eller så att det slutar hoppa/knäppa? Jag har svårt att göra övningar med höften, exempelvis saxen där man pendlar med benen utan att jag får för ont och måste avbryta, smärtan försvinner oftast efter träningen men nu sitter det som sagt i konstant… Har du några bra tips?

  Kram, Alexandra

  Alexandra 2015-11-19 18:32:31
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra! Det är svårt att säga utan att se din kropp. Jag skulle verkligen rekommendera att gå till en sjukgymnast eller naprapat som får kolla på dig. kanske ligger något fel och att du behöver behandlas. Så gå och kolla upp det och fråga vilka rörelser du ska undvika och vilka övningar du kan göra för att bli bättre 🙂 Lycka till Kramis

   idawarg 2015-11-19 19:29:19
   Svara
 • Jag har alltid tänk på det när du skriver att du springer 1 min och går sedan 1 min osv. Är det inte svårt att ställa om tempot hela tiden till och från under bara någon minut, haha med tanke på att du går så i hela 40 min? Konstig fråga men alltid tänk på det! Kram på dig :)))

  erika H 2015-11-19 17:46:52
  Svara
  • Svar på erika Hs kommentar.

   Haha många kanske tycker det men jag tycker det är så nice för då har jag något att göra och blir inte uttråkad som jag ofta blir av att bara springa i jämt tempo 🙂 Haha Kramis

   idawarg 2015-11-19 17:55:26
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind