Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTERVJU RAWNESS

Skärmavbild 2015-11-16 kl. 11.53.23

God morgon mina hjärtan! Jag har så mycket annat att skriva om att jag alltid glömmer bort att berätta när jag varit med i någon intervju eller annat. Haha men för ett tag sedan så gjorde sidan Rawness en intervju med mig och ni kan hitta den HÄR!

Idag är sista dagen här i Dubai och kommer åka hem inatt igen. Vill ni se mer om hur jag har det på resan så följ mig på Snapchat: idawarg eller instagram ida.warg. Hade mer än gärna stannat men dags att fara hem och köra slutspurten innan jul. Woop! Nu ska jag njuta av sista dagen här! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej finis! Jag undrar om du inte kunde ta upp en sak i ett inlägg. Jag skulle verkligen behöva tips på hur en ska tänka/vad en ska göra dagar då allting känns motigt. Dagar då en är ledsen, deppig, nedstämd utan egentlig anledning men med känslan av att det visst har en anledning. Dagar då en känner sig trött, ledsen, ensam, utan vänner, saknar killen en är olyckligt kär i (fyfan vad jag vill att han ska vilja ha mig igen dagar som dessa), vilsen och bara allmänt skitpissmegadåligt. Vill varken träna som jag ÄLSKAR (satsar på crossfit och ska tävla snart, så taggad) eller ligga hemma och ”mysa i min ensamhet” (skulle känna mig för ensam och oälskad då, plus ångest pga inte tränar. skulle alltså bara bli mer ledsen). Har heller ingen kompis som frågat om jag vill ses så har ingen att vara med heller (och har slutat fråga andra om de vill träffa mig för det är nästan aldrig någon som kan). Haha shit låter verkligen sjukt less på livet men det är väl lite dit jag vill komma med detta; hur överlever en dagar då en faktiskt är ganska less på livet? Är ju inte såhär varje dag, men någon gång i månaden kommer dessa dagar och jag vill typ mest… sätta mig i ett hörn och gråta. Pluggar gör jag inte heller vilket jag borde. ÅÅHHH. Hjälp 🙁

    Emelie 2015-11-17 14:32:46
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind